Wow! Peluang Menang Emas!

Beli dan Menang ||  Hai.. Hari ni nak share satu peluang untuk korang makan dan sambil sambil boleh menang hadiah lumayan! Bukan sebarang hadiah...tapi Emas bernilai RM2000! Marilah mencuba nasib.. Rezeki ada di mana mana....


Untuk berpeluang memenangi emas, anda hanya perlu :-

1. Beli makanan sama ada makan atau bungkus dari Maneh Rosie Kitchen
2.Tangkap gambar di Maneh Rosie Kitchen
3. Post di FB dan check In
4. Letak hashtag #cabutanemasmanehrosiekitchen

Fuhhh.. Carbonara Merana...  Memang Creamy sungguhh ar! 

Ok...sebagai contoh...boleh tengok kat Facebook aku. Gigih aku datang time rehat malam hari tu.... Sorang sorang je...kedai ni di bahagian atas kedai lain tau... Sesuai untuk surprise event..... 

Posing sikit!!! Heheee... 

Bukan itu sahaja...kita juga berpeluang menang cabutan bertuah sebanyak RM50 voucher makan di Maneh Rosie Kitchen, caranya :-
1. Beli makan di Maneh Rosie Kitchen
2. Tulis maklumat di belakang resit

Wow! Wow! 

Mudahnya... Semua step tuh! Apa lagi.... Sementara masih sempat...Jomlah cuba ye!

Waktu Operasi:
Isnin-Sabtu : 5.30pm-11.00pm
Jumaat : 12.00pm-11.00pm
Ahad : Tutup
Booking : +6013-7528 484

5 ulasan:

  1. Wowwww makannn dapat emas ke..fuyoooo...jommm belanja Sis Nonaaaa....

    BalasPadam
  2. Wah mcm best je, makan boleh menang hadiah. Good luck nona

    BalasPadam
  3. Makan dan menang gituu. Good luck nona!

    BalasPadam

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!