Beloved and loved
OKTOBER 2018 !!

Selasa, 23 Oktober 2018

3 QUOTES FOR TODAY

Hi !

Just share some quotes that i like it very much !

Related image

Image result for jentik hati

Image result for atuk bebel

Jumaat, 19 Oktober 2018

Makan Nasi Lemak Purple di Season Cafe !!

Season Cafe Menghidangkan Pelbagai Kek dan Menu || Hi ! Selepas settle tengok haiwan di Zoo Johor hari tu, perut jadik lapar ! Apa lagi, jom kita ke City Square Mall.. Sekejap je, dalam 10-15 minit sampai City Square kalau lalu lintas lancar..

Cari-cari dan kami pilih untuk makan di Season Cafe ! First time jugak ni makan kat situ ~

So inilah menu kami orang Melayu !! Asian Delights Menu !


Budak berdua tu makan Nasi dengan Ayam Masak Merah
= RM15.90

Aku rasa sikit, ayam masak merah tu lembut betul, macam digrill...sedap.lembut sangat~
Sambal memang terbaikkk ! Nyumm2~

SUGGESTED !


And me, makan Nasi Lemak 
= RM17.90

Tarikan terbaru kat situ! Honestly, Boleh tahan  !!!! Warna purple, tapi rasa macam biasa...sambal tu yang penting~ Sambal tu tak berapa pedas laa..tapi aku suka, sebab bila digaul bersama tu memang rasa nak makan bertambahhh ! Ayam tu, ayam goreng.. aku prefer ayam macam dorang punya, lagi lembut.....

Lepas makan, nak dessert, so cubalah dessert ni~

 

Amek yang black bart tu, sedapppp.....i like ! All yang sweet, sedap to me..ahhaha..Menaikkan mood setelah seharian berjalan dalam Zoo..

Overall, kenyang dan puas hati. Memang suka, dan rasa nak datang lagi...aku tak puas hati, ayam tuh lembut sangat...ayam masak merah dorang punya....... 

So, sesiapa nak try, bolehlah singgah jugak ke Season Cafe. Memang banyak cawangan tau :-

Layari website :-


Lihat cawangan lain :



Nona pergi salah satu cawangan di City Square, Johor :-

Lot J2-37, Level 2, Jalan Wong Ah Fook, 
80000 Johor Bahru, Johor

Hubungi : +607-221 1182





LANTAK FEST DI MYDIN MUTIARA RINI (19-21 OKTOBER 2018)

Hi semua !! Berita terbaik sekarang !!! Banyak giler aktiviti best-best !
Syok habis kalau participate terusssss ! Tengok orang join pon best woooo ! Kalau aku free ni, memang terjah terussssssssss lahhh~







Jommm singgahh !

Daftar sekarang!

1. BATTLE KARAOKE:
*********************
Open battle (18 tahun ke atas)

Apa jua jenis genre lagu.
Daftar RM30.

Markah dikira:
1. Suara
2. Showmanship
3. Gaya dan penampilan


2. MASTERCHEF LANTAKFEST
******************************
Penyertaan berkumpulan (2 dewasa, 1 kanak-kanak)

Menu : Bread and Sandwich
Inti & peralatan disediakan.

Daftar RM30 satu kumpulan.

+ Setiap kumpulan akan diberi voucher RM50 untuk sesi run and get di Pasaraya Mydin 
+ Live FB akan dibuat sepanjang program

+ Markah dikira daripada segi:
Ketepatan waktu
Hiasan & Kekemasan
Presentation skill kepada juri


3. KOMPANG HIPSTER:
**********************
Saksikan kreativiti pasukan kompang berirama secara battle competiton dengan gaya tersendiri.


4. LANTAK DOODLE:
********************
Terbuka kepada semua rakyat Malaysia.
Daftar RM30.

Daftar dan lukis doodle di rumah-upload ke FB-Menang hadiah menarik

*Penyertaan dibuka juga di pentas utama pada 13 Oktober 2018 jam 2.30 petang. Hubungi kami.


5. KING & QUEEN LANTAK:
**************************
Daftar RM5.
Siapa paling pantas makan dan dikira pemenang!


6. SUKANEKA LANTAK:
***********************
Daftar PERCUMA
Aktiviti keluarga, dewasa & kanak-kanak