Tahniah Adikku : Majlis Konvokesyen Universiti Kebangsaan Malaysia ke- 46

Disember 30, 2018

Hello !

Bestnyaaa, best, best ! Segala penat lelah kini menjadi kenangan terindah! Bila diumumkan kita sah jadi alumni untuk sesebuah institusi pengajian tu, kan~  Opss, not me..pinjam jubah jer ~



Hehee! Dah selamat my sister Nur Nabilah konvokesyen di Universiti Kebangsaan Malaysia -
(Ijazah Sains Komputer) . Nasiblah sesi pagi....perjalanan pun tenang je tau....

 JUTAAN TAHNIAH KUUCAPKAN ! WE ARE SO PROUD OF YOU NAB !

Semoga kelak lebih berjaya dan bahagia dunia akhirat ~ Amin~


Bestnya tengok adik aku dah habis degree akhirnya.. Aku tak sambung, lepas diploma je terus kerja..konon nak cari pengalaman sikit, lepastu baru sambung...tapi at the end, fuhh, berkarat pulak otak! Haha~

Hmm, well..Tengoklah 2019, teringin nak join class... saja nak bagi otak menghafal...tambah ilmu...

*Tiba-tiba teringat... pesanan cikgu aku dulu-dulu, baik hafal surah-surahh tu..lebih afdhal*
........Ok, noted.





You Might Also Like

12 00 otak engineer COMMENT

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!