Parti dan Majlis Perpisahan Hakim

Menangissss terus !

Hai ! Syukur masih bernyawa ! Ini kisah budak department aku yang dah selamat pun berpindah pergi tempat kerja lain...Wow, sedihhhhhh! Yes, dialah yang kuat membahan member, jujur bila rasa nak kritikkkk habisss, ko tadah jer telinga beb tapi dia nii rajin hokayy ! Untung siapa amek dia bekerja.... Adoi, kena mengaku jugaklah dalam nii............sebab post ni pasal dia kan..hahaha~ So harap doa dari semua ya ~


At first, tak sure bila date bos nak buat parti perpisahan tu, so kiteorang buat dulu lah ehh~ hehe~

Hari Ahad hari tu, kiteorang plan makan Ikan Pencek Power kat Plentong.... Tunggu punya tunggu, orang yang nak benti tu sampai bila dah habis makan wehh ! Jadik apo ~

Kak Ain, Ijan, Itah, Atin, Erin and Ayie Only ! Lorhh ~

 Jadik takdek lah gambo budak nak benti tu dalam ni..hahahahaha~


Next, kami berbowling............. malaslah nak cakap time nii...kahkahh~ Hebat jugek hakikatnya~~~


 
Yes, lepasni tak sure bila nak lepak lagii kan Kim ! Next year nak kahwin dahhhh !

OK. 

Sambil berbowling, brownies pon sampai ~

Terbaik beb, sebab siap ada logo terbaik tu..as requested...Nais guys, nais ! Nanti kita cerita tau~


Kenangan jari dioperate.....cedera masa buat kerja....uishh~
Kesian, kesiann ~


Aku je paham .. Apa sebelum and selepas tuuu ~


So, wish aku untuk Hakim :-

Thank You......banyak ajar benda yang aku terlepas pandang..... jadi team yang berguna sepanjang kerja bersama.......... kau tolong push balik semangat aku nak betulkan mana yang salah.................Andddd, bagi kritikan membina ! Wuhuuuu~

Maap salah silapp..  Marah-marah, tersakitkan otak kau (Lap hingusss )

Semoga berjaya dalam apa jua yang dilakukan.
Do not ever give up !

Semoga sihat selalu
Semoga panjang umur

Semoga murah rezeki
Semoga rezeki diberkati

Semoga bahagia bersama tersayang
Semoga jadik insan berguna terussss !!!

Semoga terus bertanggungjawab dan 
always dilindungiNYA k!


Keep membahan.....haha~ Keep in touch woii ! Kau jangan lupa jempot kami kenduri kau !

Bukan gambo kontroversi ! Tepek as kenangan je kat blog wehhh~ 

 
Nice to meet you Hakimm !

Dah tinggallah dua ketul plus boss dalam department aku..............

Guys, please pray for Hakim too ! Amin.

Thanks all ~

















5 ulasan:

  1. mesti sebak gilerr org yg kira dah satu kepala ngan kita especially part kerja and teamwork dh nak pindah kan. memahami sgt perasaan tu. Harap dipermudahakan urusan si Akim tu nanti ye sis.. =)

    BalasPadam
  2. Bila dah sama-sama..tiba waktu perpisahan satu yang menyedihkan sebenarnya..

    BalasPadam
  3. sedihnya kawan dah lama kena nak pindah tempat lain dah..takpe, anytime boleh jumpa lepas ni kan

    BalasPadam
  4. Nampak friendly betul ko ye Non..
    Sedihkan kalau rakan kerja yang sporting tiberr pergi ..lain rasanya..

    BalasPadam

Thanks For Coming !
I appreciate your comments or idea!
Saya Sayang Awak ~