REMINDER : Festival Layang-Layang, Pasir Gudang, Johor

Februari 26, 2018

Assalamualaikum, hai !

Nak buat REMINDER jap !

No automatic alt text available. 

Setiap tahun, aku sebagai warga Johor mesti pergi walaupun tahu kesesakan yang bakal dilalui. Dan bila aku sampai tu, sebolehnya aku jalan round semuaaaaaaaaa gerai, dari atas ke bawah, dari bawah ke atas...................hahah...walaupun tak masuk semua kedai.....tapi tetap round hokay !


Kedai yang menarik, akan menjadi sasaran untuk datang semula...hoho~

Biasa yang aku cari, T-hirt, seluar tidur, blaus nak buat raya, makanan yang sedap tapi murah.....hahaa~ kenkadang lukis inai, haaa..time time cenggini ar....kihkihhh3~

Image may contain: one or more people, sky and outdoor

Layang-layang?? OF COURSE...tapi more to jenjalan....beli makanan, duduk kat tepi sambil tengok lelayang..menikmati anginnn..  'OHHH ANGIN..................'


Ok lah, tu jela nak remind, sengaja singgah campak entri :)

Orang luar Johor, Jomlah jugakkkkkkkkkkkkkkkkk~ Bukan selaluuuuuuuuu... Gitu :)

You Might Also Like

5 00 otak engineer COMMENT

  1. tahun lepas gi.. tahun ni tak tahulah plak sempat gi ke tak... huhuh

    BalasPadam
  2. Cousin kak PC mereka memang duduk JB...inilah yang mereka nanti-nantikan...

    BalasPadam
  3. ehh org johor yaaa. salam kenal ! best tak pesta layang2 tahun ni ?

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho