Beloved and loved
OKTOBER 2018 !!

Sabtu, 9 Disember 2017

Family Day 2017 Went Well ! Work Together ! Pekerja Hebat !

FAMILY DAY 2017 || Syukur, Have a great family day this year ! Family Day Kilang went well !


Family Day berlangsung di Sedili Besar, Kota Tinggi.  Dengan macam-macam aktiviti , rasa woww gituu ! Makanan cukup, siap melebih lebih, boleh tapau sebab terlebihh weh...dengan bayaran RM 20 je kami sorang.... best kottt ! Aku suka gila ar !



Tahun nih best daripada last year because of tahun ni ramai yang joinn termasukk boss-boss lain....General Manager pon turun padang, memang rasa excited tu terlebihh sikit tau~



And best sebab dapat cuti dua hari oi ! Jom tengok antara aktiviti yang dianjurkan pihak SRC kilang kami. Have fun dengan tempatnya yang tenang.. TAHNIAH SRC CLUB tempat kami !

FUN and ENJOY !




 

Rebut kerusi

 
Bawak papan 

 

Bagi bini makan pisang. Jangan salah bini !! kahh3~



 

Belon letak bawah celah kaki

 

Cari uban untuk pass ke anak.

 

Tiup belon






Geng main baling tepung dan tarik tali




Tarik lelaki belah lelaki



Juara tarik taliiii wehhhh !

 

Karoks ! Nih single, member aku yang suara macam CTDK..haha
Lagu bosanova and dangdut ewahhhh !




My MUA is very beautiful kot ! Aku mintak dia buat kening je !

 

Aku tak dapat, amek pic member jela.... dapat cabutan bertuahh, bestnya.
Murah rezeki gituuu !


 

Last day apa lagi.......berkayak lah kita ! Weeehuuuuu !


Aku puji tempat ni walaupun first day tu ada elektrik mati selama beberapa jam, and air pon terputus bekalan...but then takdela sampai kami kena balik malam tuh jugak....pukul 7 semua dah ada semula ~


Tempat kali ni memang damai, dapat tengok sunrise pon best woi !
Guna OPPO . Tenangnya... saya nak ke sana lagi...... siapa ada resort yang best best atau pernah pergi resort best kat Johor? Jommm inform me ...... 

==========================


Harap next year dapat join dan dapat lucky draw hendaknya..AMIN...

Nanti later Nona review tempat ni.... boleh tahan best ! hihi~

-----------------------------------------

Jom bekerja dengan penuh semangat, 
susun semula strategi, jangan stress melampau..jaga hubungan baik...still have a life !


-------------------











Notahati : Masa type entri nih, tempat kerja tengah ada masalah.
Semua stress dan aku tengok semula gambar kami yang lebih ceria dan nampak
bersemangat !

Please kuatkan hati, bukan hang sorang ada masalah kat tempat kerja weyy!

1 ulasan:

galaksi viral berkata...

Meriah family day kak. hihi. :D