Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Oktober 22, 2017

Assalamualaikum, hai !

Tengah draft entri lain nih, so busy....tapi kita selitkan Giveaway dulu....

Meh lah kita support rakan blogger yang tak nak sunyi sepi lagi nih..hehe~



=================================================================

Nak join, follow syarat berikut;

1. Follow fb saya. Klik button dibawah ni,
  
2. Follow blog AkuSeorangTraveler

3. Like page @kedaiom

4. Buat entry dalam blog korang, bertajuk "Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler"

5. Copy banner dibawah, dan link kan sekali post ini di blog korang.


6. Repost entri ini dan tinggalkan url post anda di ruangan komen kat bawah ni.

Hadiah-hadiah nya!

3x Pemenang, Topup RM10 setiap sorang
2x Pemenang, sebuah buku terpilih setiap sorang

Tarikh tutup: 20 November 2017


kLIK Banner comEL tuhh !

You Might Also Like

13 00 otak engineer COMMENT

  1. blogwalking dari segmen yang sama .
    jemput singgah entri CCL ,jangan segan silu
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  2. semoga berjaya ....singgah dari GA yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  3. Datang jenguk sini :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  4. singgah dari segmen sama
    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    goodluck..~~ :)

    BalasPadam
  5. Salam. Blogwalking kat sini jugak~ Done follow GFC #712

    https://lemieletlavanille.blogspot.my/2017/11/tbd-tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  6. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  7. Hai, daripada segmen yang sama. Good luck.
    http://iznisyafiqah.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  8. hi. singgah dari segmen yang sama. good luck!

    http://blognaqitaa.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  9. all da best tau

    Ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho