Watermark Free Design !

September 27, 2017

Assalamualaikum, Hai !

Syukur, masih bernyawa :)


Okay, Aku nak share watermark ku yang terkini ! HUhuhu~ Mohon beri pendapat.... Nak jugak sekali sekala merasa watermark bergambar..hehee~ sebab selalunya, just tulisan link blog jah....



TADAAAAAAAAAAA.........

Ehemm, apa pendapat awak ? Berkenaan watermark baru saya ??

=================================

Yes, untung hari tu nampak Cik Ash post kat FB, mujur jadi yang terawal.... beliau nak dua orang jer masa tu.......

Ok, aku suka dan happy, sebab watermark ni, simple mengikut warna yang aku nak, dan gambar pun yang diberi... hehee~

Kalau nak suruh Nona, tidak begitu rajin, walaupun ada apps nya, still tak dan nak design watermark.

Penting ke watermark ? Well, Bagi sesetengah orang, watermark ni penting, supaya orang tak mudah copy paste kita punya gambar. Kalau copy pon, Orang tahu dari blog Nona...Jadik, orang boleh ke blog Nona direct untuk mencari info lanjut... 


==================================


Sekian saja,


Thanks Blogger Ash !

Bagi yang nak try dapatkan  servis men design watermark untuk blog anda, 

apa kata terjah FB and Blog Beliau ya !
Jangan risau, tak ok or tak puas hati, boleh mintak dibaiki...sampai rasa ok, bagus, proceed..haaaa gitu ~







XOXO,
Nona

You Might Also Like

6 00 otak engineer COMMENT

  1. Tahniah dah ada watermark dah! hehe

    BalasPadam
  2. cantik , CCL belum ada lagi watermark . mybe caming soon

    BalasPadam
  3. Wau dah ada watermark dah. Tahniah

    BalasPadam
  4. watermark comel sebab ada wajah comel :)

    BalasPadam
  5. wahhh siap ada entri.. lambat singgah hihihihihi.. terima kasih nona sebab suka dengan design ni... hihihihi

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho