Beloved and loved
OKTOBER 2018 !!

Rabu, 27 September 2017

Watermark Free Design !

Assalamualaikum, Hai !

Syukur, masih bernyawa :)


Okay, Aku nak share watermark ku yang terkini ! HUhuhu~ Mohon beri pendapat.... Nak jugak sekali sekala merasa watermark bergambar..hehee~ sebab selalunya, just tulisan link blog jah....



TADAAAAAAAAAAA.........

Ehemm, apa pendapat awak ? Berkenaan watermark baru saya ??

=================================

Yes, untung hari tu nampak Cik Ash post kat FB, mujur jadi yang terawal.... beliau nak dua orang jer masa tu.......

Ok, aku suka dan happy, sebab watermark ni, simple mengikut warna yang aku nak, dan gambar pun yang diberi... hehee~

Kalau nak suruh Nona, tidak begitu rajin, walaupun ada apps nya, still tak dan nak design watermark.

Penting ke watermark ? Well, Bagi sesetengah orang, watermark ni penting, supaya orang tak mudah copy paste kita punya gambar. Kalau copy pon, Orang tahu dari blog Nona...Jadik, orang boleh ke blog Nona direct untuk mencari info lanjut... 


==================================


Sekian saja,


Thanks Blogger Ash !

Bagi yang nak try dapatkan  servis men design watermark untuk blog anda, 

apa kata terjah FB and Blog Beliau ya !
Jangan risau, tak ok or tak puas hati, boleh mintak dibaiki...sampai rasa ok, bagus, proceed..haaaa gitu ~







XOXO,
Nona

6 ulasan:

Seorang Syed berkata...

Tahniah dah ada watermark dah! hehe

PeRdU cINta berkata...

Cantik...

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

cantik , CCL belum ada lagi watermark . mybe caming soon

Kin Naz berkata...

Wau dah ada watermark dah. Tahniah

adianiez AIDA berkata...

watermark comel sebab ada wajah comel :)

Cik Ash berkata...

wahhh siap ada entri.. lambat singgah hihihihihi.. terima kasih nona sebab suka dengan design ni... hihihihi