Menang Contest : Shawl Mira Filzah selamat digayakan

September 17, 2017

Hai! Bersyukur masih bernyawa hari nih :)



[ PINK DAY ]    Wow, Happy Betul Pink Day ! Favourite Colour tau !



Yes, I won Shawl Mira Filzah. MashaALLAH, sama tak dengan Mira Filzah kalau tengok nih, hahaha~ Amek feeling je ! 

Dari mana dapat Pink Shawl by Miral Filzah nih erk ! Ha, kena terus baca sampai habisss ya ~


 
Gaya Ala-ala Malu ~


Itu hari join GA yang dianjurkan by MamaPipie

And Nona is one of the lucky girl........... !


 

Yes, rezeki tak pernah salah alamat.

Nona dapat instant diperbuat daripada chiffon. Memang tak pernah langsung pakai shawl mira filzah ni.. ^_^

Rupanya, yang berjahit tu, bukan bawah dagu.........but letak di tepi pipi uii~

Maka, aku pun mencuba dengan pelbagai gaya. hehe~

Gaya ala-ala retis ~




 
Gaya acah-acah comel


 


Thanks sangat MamaPipie !!

Memang appreciate lah dapat shawl nih ~ 
Colournya bebetul menyerlahhhh, ahaha~ Sesuai untuk melaramm..gitew ~

Nanti ajak join Giveaway lagi, I always support okay...hewhew~


=======================

Ok lah,  dah puas bergambar, jumpa lagi entri seterusnyaa !

Take care everybody !!!!!


You Might Also Like

9 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho