Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
MAY 2018 !!

Ahad, 17 September 2017

Menang Contest : Shawl Mira Filzah selamat digayakan

Hai! Bersyukur masih bernyawa hari nih :)



[ PINK DAY ]    Wow, Happy Betul Pink Day ! Favourite Colour tau !



Yes, I won Shawl Mira Filzah. MashaALLAH, sama tak dengan Mira Filzah kalau tengok nih, hahaha~ Amek feeling je ! 

Dari mana dapat Pink Shawl by Miral Filzah nih erk ! Ha, kena terus baca sampai habisss ya ~


 
Gaya Ala-ala Malu ~


Itu hari join GA yang dianjurkan by MamaPipie

And Nona is one of the lucky girl........... !


 

Yes, rezeki tak pernah salah alamat.

Nona dapat instant diperbuat daripada chiffon. Memang tak pernah langsung pakai shawl mira filzah ni.. ^_^

Rupanya, yang berjahit tu, bukan bawah dagu.........but letak di tepi pipi uii~

Maka, aku pun mencuba dengan pelbagai gaya. hehe~

Gaya ala-ala retis ~




 
Gaya acah-acah comel


 


Thanks sangat MamaPipie !!

Memang appreciate lah dapat shawl nih ~ 
Colournya bebetul menyerlahhhh, ahaha~ Sesuai untuk melaramm..gitew ~

Nanti ajak join Giveaway lagi, I always support okay...hewhew~


=======================

Ok lah,  dah puas bergambar, jumpa lagi entri seterusnyaa !

Take care everybody !!!!!


9 ulasan:

Warisan Petani berkata...

Tahniah menang contest.

PeRdU cINta berkata...

Syukur...tahniah..

Nona Qiyah berkata...

Terima kasih semuaa..hehe~

Mar Mansor berkata...

tahniah nona..fefeeling mira filzah
Janji Kita

Kin Naz berkata...

Tahniah. Woww cantik

Noor Azlan berkata...

Comel tudungnya, kena dengan baju.... Tahniah ya...

Zurainny Ismail berkata...

Tahniah, murah rezeki Nona. :D

Siti Nurfauzani berkata...

tahniah :)

adianiez AIDA berkata...

cantik nona ber shawl.
aida tak mahir ber shawl.
bawal ajer :)