FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89

Ogos 24, 2017

Assalamualaikum, hola !

Syukur masihhhh bernyawa, jadik hari ni, nak join GA ..
Hadiah pelbagai, rezeki tak pernah salah alamat...

So, let start  with this ! Tengok tajuk dah tahu hadiah apa... hehee~

 

But yang uniknya ialah, boleh pilih sendiri nak yang manaaa..... aduhai, kalau boleh..nak semua coz soooo cute !!!!!!!!!!


Hadiah 3:
Beaute Blizz Aloe Vera Leaf Water Refreshning Facial Mask
+
Bye Bye 'Tired Eyes'

Nona pilih set yang niii, sebab..kaler pink..hahaha  and its arnab tau...................
Haaa,  korang, jomlahhhh....... nak membeli, tak jugakkkk aku ni...so, jomm try dptkan free~

AND ! AND ! sesiapa yang Join, boleh masuk dalam bloglist beliau ! ! ! Masuk dalam bloglist, ada kelebihan tau !

Pemenang akan dipilih menggunakan random.org
TARIKH TUTUP : 5 SEPTEMBER 2017





You Might Also Like

11 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho