Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
MAY 2018 !!

Khamis, 24 Ogos 2017

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89

Assalamualaikum, hola !

Syukur masihhhh bernyawa, jadik hari ni, nak join GA ..
Hadiah pelbagai, rezeki tak pernah salah alamat...

So, let start  with this ! Tengok tajuk dah tahu hadiah apa... hehee~

 

But yang uniknya ialah, boleh pilih sendiri nak yang manaaa..... aduhai, kalau boleh..nak semua coz soooo cute !!!!!!!!!!


Hadiah 3:
Beaute Blizz Aloe Vera Leaf Water Refreshning Facial Mask
+
Bye Bye 'Tired Eyes'

Nona pilih set yang niii, sebab..kaler pink..hahaha  and its arnab tau...................
Haaa,  korang, jomlahhhh....... nak membeli, tak jugakkkk aku ni...so, jomm try dptkan free~

AND ! AND ! sesiapa yang Join, boleh masuk dalam bloglist beliau ! ! ! Masuk dalam bloglist, ada kelebihan tau !

Pemenang akan dipilih menggunakan random.org
TARIKH TUTUP : 5 SEPTEMBER 2017





11 ulasan:

Tmdci berkata...

Goodluck juga :-)

CikLa Shahril berkata...

Good luck...

Mas Zull berkata...

assalamualaikum nona...selamat bersegmen yer...
** Mama Maszull

galaksi viral berkata...

Good luck for GA kak. :D

Siti Rohaida Yusof berkata...

good luck nona

ANIS NABILAH berkata...

good luck jugak awak !!

Asyiqin berkata...

tq join (:

sayidah napisah berkata...

ohhh pilih nombor 3 yee hehehe. semoga berjaya kak :D

AzTieyShaNaRul berkata...

good luck sis :)

Siti Yang Menaip berkata...

alololo ni comel..

Kak Yong berkata...

Singgah dari GA yg sama :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/face-mask-giveaway-by-asyiqin89.html