Awal Nona dapat duit raya

Jun 16, 2017

Assalamualaikum, hai !

Syukur masih bernyawa.



Entri ni khas untuk nyatakan thanks to blogger Mar Mansor and a big applause coz dah achieve target, 1k tuuuuuuuuuuuuuu~

Now, nona awal awal dah dapat  duit raya...hehee~ sempena Nona jadi followers ke 1000 wehhhh ~


Image may contain: 6 people, people smiling 


Terima kasih, boleh buat beli topup tau :) Huhii~ dah lama tak rasa orang bagi duit raya kat Nona sebab now I am not student anymore but I am workers~


You Might Also Like

6 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho