31 DAYS CHALLENGE :: Tempat yang ingin dilawati

Januari 29, 2017

Assalamualaikum,

Tengah kejar nih, challenge semakin mencabar..hahaa~

Tempat yang ingin dilawati.

Aku pernah buat entri nih masa masuk contest Traveloka hari tu, tapi tak menang.


 


 Salah satu tempat nak dilawati ialah Pulau Langkawi. Terlalu banyak benda menarik kat sana. Member aku tengah kat sana ngn family..best holiday ehhhhh Tin ! Baca entri SINI , antara tempat aku nak gi kat Pulau Langkawi, selain nak rembat coklatt je kat sanaaaa..huhu


1. Pulau Langkawi
2. Madinah
3. Sabah
4. China
5. Bali
6. New Zealand
7. Cameron or Genting highland
8. Singapore



Oi, banyaklahhhhh sebenarnyaaa... dalam Malaysia nih pun sebenarnya tak habihh jalan lagi..sebok nak ke negara lain..huahuaaa~


Related image 

Image result for CAMERON HIGHLAND

Related image 

Image result for BALI 

Image result for NEW ZEALAND 

Suka betul..kalau rezeki banyak...masa pun banyakkk..memang heaven gi holidayyy selalu.

Semoga ada rezeki suatu masa nanti. Pasti berjaya jika usaha..hehe~

AMIN !



You Might Also Like

1 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho