Lepaskan Cinta Jika Jodoh Tiada
DISEMBER 2018 !!

Ahad, 18 November 2018

Keropok Lekor Rebus Tak Mengecewakan Tekak !

KEROPOK LEKOR REBUS || Hi ! Timbul-timbul je entri pasal makan! Hehee~

Image may contain: one or more people, table and indoor

Ok, hari tu  time cuti, me and family singgah  cari makan petang....  Dah banyak kali lalu, tapi tak pernah masuk kedai ni.....

So try tengok apa menarik...then, inilah pilihan kami.........makanan special orang Ganu dehh ~

Keropok Lekor Rebus ni sedap, sebab lembut...kalau direbus, mestilah lembut..hoho...Boleh try di rumah nanti..

Kena makan dengan sambal belacan yang disediakan, tapi kami prefer makan dengan sos kopok lagi satu tu......Rasa? Of course rasa ikannnn ! Nampak warna gitu, macam takde isi ikan,tapi hakikatnya ada, dan sedap! Kami satu family suka dengan keropok lekor ni bohh !



 
RM5 for 7 pcs ! 
Buat makan petang, bersama order air panas, ngam je ! ehheehee~

Menu yang direbus sememangnya bagus, dan elok untuk kesihatan diri. . Tak disangkal lagi... selamat untuk dimakan dengan penuh berselera !

=======================================
Balik tuuuuu,  bungkus nasi dagang lak..

=================================

Jangan pelik, yang amek order memang bukan Melayu... tapi ianya Halal ok. 

-HALAL-

No automatic alt text available.

Lokasi :-

Kampung Terengganu,
Giant Plentong, 
Masai, Johor









7 ulasan:

Shahida Dzulkafli berkata...

Tak pernah cuba lagi versi rebus.. selalu makan versi goreng je..

Normi Nieza berkata...

wah..sedap ni..bagus utk kesihatan..:)

Farahain ZFA berkata...

wahhhhh....first time dengar ni.... nak kena cuba tryy gini.hehehe..

Yose Suparto berkata...

BROKER TERPERCAYA
TRADING ONLINE INDONESIA
PILIHAN TRADER #1
- Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
- Sistem Edukasi Professional
- Trading di peralatan apa pun
- Ada banyak alat analisis
- Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
- Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

Ooo... Selalu lalu depan kedai ni, ada eh kopok lekor

Siti Rohaida Yusof berkata...

nak cari la nanti...1st time nampak lain dari yang lain ni

Ann Ishak berkata...

tingin nak cuba tapi masai nun :D