Hati berkasih sayang...
MAY 2017 !!

Ahad, 30 April 2017

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Hai !



Assalamualaikum. Dengan rasa rendah hati Fiza menjemput semua pembaca blog Ourmemoria.my untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang dianjurkan sendiri oleh Fiza.
Copy dan klik banner untuk penyertaan
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya.

Dior Miniature Perfume Mini Set mengandungi:
5 ml EDT Dolce Vita, 
5 ml EDP Miss Dior, 
5 ml EDT J'adore,
 5 ml EDT Midnight Poison,
 5 ml EDT Dior Addict
Ada 5 jenis Dior Miniature Perfume untuk dimenangi dan hanya 5 pemenang yang akan dipilih. Jemput semua blogger untuk memeriahkan giveaway ini.



TAMAT  1 MEI ............... okayyyy~



Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Assalamualaikum, hai !


Ok, dah nak hujungggg hujungggggg, barulahhh nak join segmen nih ~

Aku join segmen ni, jom join uolz !

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist! 



Aku kena jawab soalan no 5

Sebab apa nak jadi bloglist kat blog seorang syed?


Hah, sebab pertama, aku memang nak support blogger.. kasik aku trafik, aku kasik balik trafik...cewahhh..harap dapatlah trafik kan....niat nya macam tuhla..........

Nak nak blogger nih seorang graduan dari Institut Pendidikan Guru kannnn...

Orang cakap, kawanlah..belajarlah.. dengan orang orang berguna...so..seorang syed nih eloklah dibuat kawan or kenalan...

ye dak?? 

Eh, bukanlahhhh...bukan skandal...bahahaha~

#merapatkansilaturrahim

Next, sebab, seorang syed cakap, kalau jadi bloglist dia, haaa...dia akan selalu terjah, bagi komen...
Yes, komen itu diperlukan...sebab aku tulis or share something, memang untuk dapatkan pendapat orang lain gakss~


And last one, entri dia pon, selalu terselit ayat sempoii dan lucu uiii, taklah serious syangatttt ~


OKAY,

SHORT REVIEW??

Blog Seorang Syed is simple, nak loading pun mudah, 
tulisan yang digunakan, sedaplah mata I nak baca....

Suka header anda yang jelasss tuhhhh.........

Tahniah banyak pageviews daaaaaa~

==================================

K. That's all

Harap dapat masuk bloglist la ehh,
dapat topup pon harap dapat gaksss....kui3~

================================


Anyone nak join, silakan..............KLIK BANNER CEPAT !!!!!!!










Jumaat, 28 April 2017

Pencarian Bloglist Mei 2017 Blog Kasihjuju.com

Assalam, sis hari nih nak joinn something nih.... marilah kita support !

Menambah kenalan, menambah pengetahuan, dan pengalaman :)



 


27 April 2017 sehingga 1 Mei 2017





Let support this, JDT'S Blogger ~ hihi