Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
APRIL 2018 !!

Ahad, 22 April 2018

Lazada Birthday Festival Blogger Contest

Hi! How are you today?


Haaa, i would like to join this :) Lazada bring me to make my own dream, haha~
Let's start :)

a. Which location would you pick for Lazada's birthday party?

Nona pilih Legoland, Johor, Malaysia ! Sebab tempat tuh best~


b. Choose a party theme and pick one or several products on Lazada to decorate the venue.

Ok, for party theme, disebabkan Nona nak majlis yang ada banyyak aktiviti, bukan ucapan dan duduk sahaja.. maka  Nona nak buat Tema Rainbow ! Ya, kena sangat tema pelangi dengan tempat yang dipilih, ceria dan sangat colourful ! Semua yang datang hanya boleh memakai outfit berwarna pelangi sahaja.. huhu.

1, Colourful Happy Birthday Latex Balloon 100 pcs.



c. Which birthday cake will be served and which products on Lazada can help you prepare it? 

Birthday cake yang besar, dan dua tingkat...Nama Lazada dibuat gunakan lego...mesti cantikk !

So barang yang boleh digunakan dan dapat dari Lazada ialah :-

Creative Colourful Toy Brick Shape Silicon Cake Mold Chocolate Ice Tray Cube Mould.



Nice kan ! Boleh buat bentuk lego...letak tepi tepi hias...


d. Time to shine, pick your outfit on Lazada! 

Ok, Nona teringin nak OOTD dengan shawl baru....

Jelitasara Printed Instant Shawl (Black + Purple + Fuschia Pink)



Mesi jelita ar Nona buat OOTD, haha.. Lagi-lagi kalau nak cepat siap, memang pakai instant jew..



Psst, nampak tak, harga banyak offer tau... Dengan ini diwar-warkan  Birthday Festival bakal berlangsung pada 25-27 April 2018 ! Hurry Up ! KLIK SINI 


Ar, rugi kalau tak join shopping ! Banyak sale kot ! Ok lah, enjoy your day !

~ BEST TAK TEMA YANG AKU PILIH TU? hehe~




Ahad, 15 April 2018

Segmen Bloglist Blog #CeritaMak

Hi ! Ok lah, rasanya, lama jugak tak join segmen atau giveaway, jadik rindu lak nak join, hehe~

Jom kita mulakan :)

segmen bloglist 2018

Banyak kelebihan berada dalam bloglist blogger lain tau :)
So, kita supportlah sesama okayh !

Kang tak join, mak cakap..dia nak sunat itew....takutlah itew...bahahaha~


Sabtu, 14 April 2018

Panggilan Last for Winners

Hai, syukur bernyawa :)

Yes, genap seminggu berlalu, baru sorang winners bagi info.

Last call, takda...saya cabut lain lah okay :)

Sekian info hari ni, hehe~