Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Jumaat, 24 November 2017

Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com

Assalamualaikum, hai !

Syukur kepadaNYA, hidup hari ni....

Ok.... nak join giveaway simple, hadiah best....jommm!

=========================================================


Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu "Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com" untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.



Hadiah
20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang.
20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang.

Tarikh Tamat
30 November 2017, 23:59

Note : Pemilihan pemenang secara random.


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/

Read more: http://www.azhafizah.com/2017/11/giveaway-photo-polaroid-azhafizahcom.html#ixzz4zIRsnTrT

Isnin, 20 November 2017

Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017

Assalamualaikum, hai !

Ok, rindu nak join Giveaway setelah seminggu takda join...

Kali ni, nak join giveaway hadiahnya benrilai RM100 ! hihi~

Giveaway, Giveaway Qiya Saad, GA,

Klik banner... Due date 30 November 2017 ok !

Semoga ada Rezeki Nona..

AMIN, AMIN !

All the best to u all too !


Ahad, 19 November 2017

Hadiah Buat Emak & Pengantin daripada Printcious !

Assalamualaikum, hai, syukur masih bernyawa :) Berjaya seminggu tak update apa-apa..hehe

==================

Okay, Nak simpan kenangan nih. Hari tuh dapat voucher daripada Printcious, sempena join blogger buddy program dorang. Tapi kalau tak join pon, Printcious suka bagi voucher code tau kat website Pritncious.

So Nona guna untuk apa ?? Haaa.... Inilah antara barang yang aku ushar dengan Printcious nih.


1. T-shirt untuk emak. Birthday mak bulan 9, tapi hadiah ni bulan 10 baru siap...kui3~
Lagu Dato Vida baru popular kan time tuh... terus letak I AM BEAUTIFUL !

 


2. Cushion buat mempelai. Tapi hari tu terlupa bawak.....Kena tunggu next pengantin lah gamaknyaa..hahahaha~

 


Memang best sangat guna servis dari Printcious nih....Apa yang kita design, memang jelas kita dapat..Tau.

Previous entry, Nona pilih barang INI  now lain barang...Ehem, next nak pilih apa ya...
Ada 1 voucher lagi, menang hari tu..huhu

-----------------

Ok, sekian kisah bersama Printcious.. D.I.Y hadiah is awesome !



::::::Thank You Printcious !  ::::::