Sayangi kehidupanmu, isilah dengan perkara penting, kuatkan semangat
DISEMBER 2016 !!

Jumaat, 9 Disember 2016

Giveaway SAYA NAK KURUS SECARA SIHAT DENGAN PASSION D'TOX!

Assalamualaikum, haaaaiiiiii!

Syukur masihhh bernyawa....

Yayy, joinnn GA.... banyak betul GA nak akhir tahun nihh ~


Lagi lagi kalau pasal nak kurus ni, memang support betul hakak ! hahahaa~

KLIK BANNER SEGERA ! or HERE 


 

Da lama follow blogger Ayuni ni haaaa ~

Terbaikkk lah buat hadiah camnih, bukan murah murahh cikai tauuu ~

set posyen Passion D'Tox bernilai RM110

Apakah Passion D'Tox dan keistimewaan produk ini?  Passion D'Tox ini merupakan supplemen kesihatan yang berfungsi untuk membantu proses penghadaman dan pencernaan makanan serta mengurangkan lemak berlebihan dalam badan. Passion D'Toxmengandungi bahan organik buah-buahan seperti buah beri, sekam biji psyllium, rumput gandum dan buah markissa (passion fruit - sebab itu namanya Passion D'Tox!). Ia juga sarat dengan vitamin A, C dan E yang mampu mempertingkatkan kadar metabolisme pengguna sambil mengawal berat badan. 




So, goodluck yaaaa.................

365 DAY DAILY PLANNER GIVEAWAY BY LUQMAN ZAKARIA

Assalamualaikum, hai haii !

Tak pernah join GA dapat hadiah lain dari lain nih, hehe~

Mohlaa cuba nasib yeee~ dah siap invitation card tuhh, haruslahhh support uolz :)


 

Syaratnyeee memangg  mudah, haaa, cepat cepat klik banner okayyyy~

Due date : 22/12/16


Semoga berjaya ya, Nona n friends >__<

 ! AMIN !

Klik SINI ponn bolehhh~

Selasa, 6 Disember 2016

Hadiah berguna buat pengantin

Assalamualaikum, hai !

Syukur masihh bernyawa

Ape pun yang berlaku, tetaplah tabah :)

Ok, hari Ahad, 4/12/16 yang lalu, rajin kan diri ke kenduri kahwin rakan sekerja ....kat Tmn Cahaya Masai

Comel pulokk aku rasa......... hehehe~ sayang Camera ni, Free dari Lazada..
YES, Lazada boleh dipercayai :)

================================


Masa datang tuh, dah tak sesak ponn... mana taknya...kul 3 gak laa kann :)

So, memang banyakkkk masa lapangg..hehe, kuih menderam kat sana sedapppp thorbaikkkkkkkkkkk !!!! Rangupp je.......... sukaaa sangatttt !

Dah habis semangkuk, aku makan lagi semangkukk wehh... haha~

Image result for kuih menderam
Gambar google



Kami dari QA and LAB Department dah siap2 share duit............... dan aku diamanahkan untuk membeli apa yang berbaloi dengan budget sebegitu........................~

Disebabkan ituuu..........., aku pun ushar ushar, pusing tiga empat kali.............., cari benda apa yang unik serta banyak gunanyaaaaa~ Perghhh, bagi aku..semua baranggg ada je gunanya.....even ko beli cermin kerr, set glass ke.... memang berguna jelah nakkkk ~


Well, Pengantin tetap memanggg suka apabila barang tuh FREE...cuma sebagai pembeli dan pemberi nih, nak cuba bagi yang lain daripada lain......dan berbaloi gituuuu lahh...kennnn ~



Jenggg, jenggg...jengggggggggggggg~







Rak tuu, serious berat.....tapi harga memang boleh tahan murah, RM 45.90 je , so ada balance..aku laju laju grab jam yang ade tulisan HOME tuhh RM 19.90.....Adik aku cakap, macam nakk je jam tuu...patut letak kat rumah... bahahah~ Pastu rak tu.....ui mak oii....  berat dongg tp dah berlipat-lipat kayunya.......jadi boleh dibawa lah kannnn....

Tujuan beli sebab nak mengeratkan lagi hubungan mempelaiii.............konon nanti pasang sesama..........sweet together............hahaha~ jam tuh beli sebab comel...........bagi aku........ bolehlah dorang deko-deko rumah nak letak mana barang-barang berguna tuh semuaaaa, hoho!


Selebihnya, buat beli kad.....ribenn.....sampul hadiah..........dah dua hadiah, satu tuh panjang lak hadiahnya........... kena ade 3 sampul terus :) Sampul pun satu cabaran.hahahaha~ nasib malam tuh layan cite-cite hantu kat Astro, xdelah penat sangat rasa.... mood kena stay cool beb !


Then esoknyaaaaaaaaaa..... aku pergi, saing mak aku je..member aku ada yang gi dan tak gi...hal memasing...huhuhuh~


Selamat Pengantin Buat Kedua-dua mempelai......
Semoga bahagia, berjaya membina keluarga.........

Dan semoga dberkatiNYA.....


AMIN !











Soalan aku : Korang selalu bagi hadiah apa? Kalau pengantin tu kawan baik or sedara mara??

Notahati : Semoga aku kahwin ti, banyak gak la hadiahh, hehehe