Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Sabtu, 23 September 2017

Festival Hujung Medini Himpunan 3 buah negara

Assalamulaikum . Hi ...... Syukur masihh bernyawa :)


Ok, hari nii Nona nak kongsi info menarik ............. terutama buat org Johor dan peminat acara kebudayaan.

Ini adalah festival yang membuat himpunan 3 buah negara , (Malaysia, Indonesia, Singapura)


Image may contain: text 


Yes, minggu hadapan. Sila tandakan pada kalendar, buat peringatan di telefon bimbit agar tidak tertinggal aktiviti FREE macam nih. Pelbagai aktiviti akan diadakan serta persembahan yang tidak mengecewakan....................

*Ok, jom sebarkan, hehe...saja kongsi awal....Next week Nona seru lagi tau !*

Untuk pertanyaan lain, boleh hubungi : 07-221 0091

Facebook                   : Yayasan Warisan Johor



Tak sabar nak berzapinn, ewahhhh~ hehee


#jdtblogger
#johorean

Jumaat, 22 September 2017

FESKO KPYPJ2017 SEDANG BERLANGSUNG ! ! !

Hi !


Nak share something ini harii :)

 

Nak-nak orang KOTA TINGGI, JOHOR.....

Haaaaaaaaa, dekat dah tu................ joinlah ya ! Best-best nampak pertandingannya..huhu~




Giveaway Paling Gedik

Hi !
Assalamualaikum !

Syukur masih bernyawa hari nih.

Nona nak hajak semua orang yang singgah sini, JOIN GIVEAWAY GEDIK nih weh,
Hadiah gedikkkkkkk sangat tau !




Tengok bawah nihhhhhhh, so cute, even it is gedik....but still comel kan !

I memang suka baju tidur, Kat rumah ni, I paling suka beli baju tidur, ahhahaha~ Mak ada, tapi I lagi banyak sikit..

Jadik, anyone interested macam Nona? Sila lah klik banner lelaju...
Jangan tertinggal tau !