Lepaskan Cinta Jika Jodoh Tiada
DISEMBER 2018 !!

Khamis, 11 Oktober 2018

Susu NUFAEL Memang Untuk Semua Peringkat Umur !

 Tak Menyesal Minum Susu Kambing Nufael  ||  Ada gastrik ? Susu badan kurang ? Antibodi lemah ??

Inilah one of cara yang boleh membantu mengatasi masalah-masalah berikut. Yes, dutanya si Anas and her papa ! Suka betul tengok gelagat dorang kat social media ! Tertanya-tanya apa kelebihan pada Susu Nufael nih ehhhh. So I grab this one, rupanya untuk dewasa pon boleh laaa ~



Susu Kambing Nufael sememangnya 100% daripada susu kambing asli, diimport dari kambing di Holland,  diluluskan KKM serta dipantau oleh MESTI.

Isi kandungan di dalam Susu Kambing Nufael :-

1. Susu Kambing  - Susu terbaik selepas susu ibu
2. Delima               - Kaya dengan zat besi, boleh melancarkan darah
3. Kurma               - Berikan tenaga EXTRA
4. Minyak Zaitun  - Kaya dengan Omega 3 untuk perkembangan otak
5. Kismis                - Membantu minda untuk cepat menghafal.
6. Madu                 - Memberikan selera makan kepada anak
7. Manna               - Khasiat semulajadi untuk badan



:: Sama je ke susu ni dengan susu lain ? Uiiishh......Of course ada beza okay ::

Perbezaan Susu Kambing Nufael dengan susu kambing lain :-

1. Kandungan di dalamnya yang bergabung dengan makanan semulajadi seperti delima, kurma, madu, minyak zaitun, manna serta minyak zaitun

2. Original dan tidak dicampurkan pewarna.

3. Salah satu #FAMILYMILK atau SUPERMILK kerana SESUAI di amalkan semua peringkat umur dan boleh merawat pelbagai penyakit. 




Kelebihan susu Nufael :-


Untuk si Ibu dan Anak :-

Mengatasi masalah anak yang allergy susu lembu sampai cirit birit dan sembelit.
Susu sesuai selepas wean off daripada susu badan.
Elak sembelit yang perit semasa berpantang di tempat bersalin.
Kurangkan jaundice pada anak selepas bersalin..
Stabilkan HB semasa hamil
Peralihan daripada SUSU IBU kepada susu biasa sangat sesuai diamalkan Nufael ni
Membantu naikkan selera makan kanak-kanak selepas 2 tahun ke atas
Membantu untuk sel otak berhubung dan cepat belajar dan fokus untuk belajar
Membantu kurangkan kembung perut dan sembelit.

Untuk wanita dan lelaki :-

Membantu cantikkan kulit
Mengurangkan masalah insomnia (susah tidor malam )
Memberi tenaga extra 
Mengurangkan gastrik, angin dan masalah penghadaman.



Wow, wow ! Banyak betul kelebihannya kan ~

Jom tengok feedback yang best best dari customer:-








So, overall to me is :-
Rasanya memang tawar, tak manis....sebab betul betul 100% susu kambing, dan baunya tak
hamis untuk diminum, masih boleh diterima. Syukurlah ! 

Kenyang memang kenyang, nak sedap lagi, cicah biskut ! Perghh, dalam hati niat, aku nak
kurussss ! kekekeke~





Okay, ada yang berminat nak tahu banyak lagi pasal susu ni, sila link INI atau  boleh cari dan beli terus dengan Pengedar yang berdaftar di SINI
ATAU
Social media lain untuk survey sebelum membeli :-
Web: https://nufaelsusukambing.com/

ATAU NAK TAMBAH PENDAPATAN SEHARIAN ??




5 ulasan:

Normi Nieza berkata...

mkin comel la nona minum susu ni..hehe

Sis Lin berkata...

Sedap agaknya ek..
Ada rasa kambing tak ? Sis ni bab susu cerewet huhuhu

Unknown berkata...

Good job!!!

Azhafizah Md Nor berkata...

macam best je susu nufael ni. banyak khasiatnya dan sesuai untuk semua.

Etuza Etuza berkata...

Asalam semoga berjaya bisnesnya ya