Sabtu, 31 Mac 2018

Giveaway Hi Nona !

Hi ! Syukur masih bernyawa :)

Yes, it's my birthday yang ke............................... SECRET.

So dengan berbesar hati, Nona ingin melancarkan satu giveaway...........

HARAPNYA, RAMAI YANG JOIN YA ! HAHA... JOMMMM JOMMMM~



 

SYARAT SYARAT

A, Wajib 

1. Follow Blog NONA , button follow ada di tepi jugak. 

2. Follow 3 media sosial ini ::-   IG @gelaktawa ,  IG  @Imanni Skinz   
dan Follow FB Nurul Huda

3.  Buat satu post pasal Giveaway ni, letakkan tajuk entri ''Giveaway Hi Nona ! ''

4. Tepekkan banner dan link kan ke entri giveaway ini.

5. Komen link entri di ruangan komen saya berserta nama IG awak..
 *Jangan risau, saya ada apps UNFOLLOW, boleh detect dengan mudah je..*


Pesanan lain (TAK WAJIB, SEIKHLASNYA ) :-

Kalau boleh, dalam post you all tuh, sedekahkanlah wish serta doa untuk Nona............. Nona sangat memerlukan dari semua orang............... Thank You !


Hadiahhh? Hadiah akan dipost ke dalam entri lain, special for hadiah ok :)

Bagi hint sikit :- 




Yes, untuk 3 pemenang ! Pemenang pertama boleh pilih nak colour apa....huhu ~


Ok lah..................jom start, yang mana nak bookmark dulu pon okay jugakkkk!



















































50 ulasan:

  1. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  2. Bestnya hadiah ! =D

    All the best semua peserta =D

    BalasPadam
  3. Selamat menganjur giveaway ya..

    BalasPadam
  4. Hi nona sayang..
    Happy birthday to you Nona
    Moga sentiasa diberikan kesihatan dan kehidupan yang baik

    www.kisahsidairy.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html?m=1

    BalasPadam
  5. hi awak...saya join tau!! :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  6. Assalam.. JOin.. :)

    http://ejulz.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  7. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html
    Ig - _noornajwa_

    BalasPadam
  8. http://www.syamimisaad.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    join sama :)

    BalasPadam
  9. saya join nona..


    http://jnjikita.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html?m=1

    Sempena hari ulang tahun nona yang ke.... sy ucapkan semoga nona terus sukses dalam apa jua bidang yang nona ceburi. harap2 tahun ni dapatlah jemputan makan nasi minyak dari nona yek.

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum Nona
    S.K. join
    Semoga dimurahkan rezeki selalu . .
    http://stnrsyfh.blogspot.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  11. http://www.mrspip.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    IG: www.instagram.com/mrspip18

    BalasPadam
  12. assalamualaikum nona...mama dtg join yer...
    http://maszull.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  13. Nona.. mama join ye
    http://www.mamapipie.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html?m=1

    Ig: addahus

    BalasPadam
  14. join : https://belogsjm.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    ig : https://www.instagram.com/jmbelogs/

    BalasPadam
  15. assalamualaikum..
    join juga ^^

    https://z3tty.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  16. Hi nona manis... kakak join sekali

    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Instagram : instagram.com/esyah296

      Padam
  17. Nona. Ika join ya hee :)
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  18. Hi, Yun Sing join ya ^^

    https://lifeisgreatwithme.blogspot.tw/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    Instagram : @gnisnuy

    BalasPadam
  19. Salam.. saya Join ya..

    http://www.mariafirdz.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    Insta: cetakbajuekspress

    BalasPadam
  20. salam. saya join tapi takde ig dgn fb. http://farahanasharif.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  21. Najihah nak joinnnn huhu tak mahu lepaskan peluang!!!

    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  22. Semangat sangat sampaikan lupa nak letak Insta hehe

    @najihah_amzi

    BalasPadam

  23. Dah join... :)http://www.huhahuhajerr.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    IG : noor_akma309

    BalasPadam
  24. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    IG: https://www.instagram.com/miss_syahbanu/

    BalasPadam
  25. joined
    http://www.azhafizah.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html
    ig:azhafizah.mdnor

    btw, yg facebook tu tak dapat follow. xde button follow

    BalasPadam
  26. Hai Nona...

    Baru ada kesempatan Ayu nak blogwalking & join semua GA. Ayu singgah join GA Nona jugak!

    http://iyou90.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    Ig Ayu: siti.nuur.hidayu

    BalasPadam
  27. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  28. saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    IG: radhia87

    BalasPadam
  29. joinnn

    http://www.mialiana.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html


    ig : https://www.instagram.com/mialiana

    BalasPadam
  30. Hi nona what if tak dak instagram boleh join ke?

    BalasPadam
  31. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  32. Hi Nona... Selamat Hari Lahir... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... Semoga dipermudahkan segala urusan...

    Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    @hanirahman6377

    BalasPadam
  33. saya join ye sis Nona :D

    http://www.farhanajafri.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    IG : https://www.instagram.com/farhannajafri/

    BalasPadam
  34. Saya join ye :)
    https://www.nurzariniismail.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html
    https://www.instagram.com/zariniismail/

    BalasPadam
  35. http://queensyanis.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html Nak join jugak even takdak IG. :')

    BalasPadam
  36. assalamualaikum..
    nona.. akak join ya..

    http://www.ceriteraibu.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  37. Hi, kalau takda instagram, maybe boleh guna insta orang lain.....

    Because, dah promise dengan pihak penganjur...

    Sorry if takde gak IG, dikira x jadi bakal pemenang, tapi Nona leh masukkan dalam bloglist sahaja.

    BalasPadam
  38. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html?m=1

    Ig : @ciklashahril82

    BalasPadam
  39. joinedddd

    http://www.airahsyahirah.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    ig shesyeeraa

    BalasPadam
  40. Assalamualaikum Nona,..Selamat hari jadi,..Semoga dipanjangkan umur,Dilimpahkan rezeki yang berkat,Dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat,..Aamiin,.. Semoga ada rezeki saya di sini,sempena bulan kelahiran saya juga,..
    http://mydadue.blogspot.my/2018/03/hii.html

    BalasPadam
  41. Assalamualaikum, join jugak sini https://nonasani.blogspot.sg/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    IG: https://www.instagram.com/npbalqisbatrisyia/

    tapi kan knp ye IG @Imanni Skinz page not available?

    BalasPadam
  42. http://sweetepalhijau.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  43. joinnnn

    http://ftndiana.blogspot.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  44. Farah Join :)
    http://jomjoingafw.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html
    Ig; kioseob.99

    BalasPadam
  45. Ciktie join

    http://www.ciktie.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  46. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html
    IG: @sayidahlurvechoc

    BalasPadam
  47. syu join.

    http://www.syuhadasalleh.com/2018/03/31/giveaway-hi-nona/

    BalasPadam
  48. Lupa letak ig plak.

    ig: syuhadasallehs

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho