Lepaskan Cinta Jika Jodoh Tiada
DISEMBER 2018 !!

Ahad, 31 Disember 2017

Design Sendiri Mouse pad dan Non Woven Bag - Memori Tersimpan Rapi

Assalamualaikum, hi !
Syukur masih bernyawa :)

PRINTCIOUS.COM ||  Yes, maybe ini penutup entri 2017. Nona try buat schedule entry banyak banyak.... harap sempat...

Ok, memang tak asing lagi, hasil yang memuaskan dari Printcious.com .
Syoknya bila ushar-ushar website nih ~ Memang banyak kali dah order, trusted tau.

This time, I order dua benda je.........kalau sebelum ni aku order baju, bantal, mug......kali nih i order dua benda ni, yang memang dah lama aku impikan untuk ada :)


1. Basic Mousepad - RM37.00




Comel je gambar dua member aku ni..........QA Department......Buat pertama kali aku share, kat FB and IG pon tak pernah share gambar dorang..hehe~  Letak target as PIC bahagian kualiti ni........



2. Basic Non Woven Bag (Rectangle) - RM24.10




So cute~  Memang ni idaman aku, nak letak nama blog, instagram, and gambar sendiri kat produk barang yang dibeli.

Memang pilih bag sebab aku tak pernah ada bag gambar sendiri..haha, bersiap dengan ayat ayat tuh yang best ~ Kalau bantal, sikit je aku leh edit....kalau dengan bag ni, puas hati akuu :)

Overall, I love to shop with Printcious.com .. huhu~

Terbaikkkk, i love you !