Dah boleh kemaskini BRIM untuk 2018 !

November 27, 2017

Assalamualaikum, hai... syukur masih bernyawa.

==================




BRIM 2018 ||  Yess, just short update, bahawasanya, kita semua sudah boleh update BRIM ! Hapdet, jangan tak hapdet....duit kita tuuu...ambil semula tau..hheehe~

Maklumat pasal BRIM Nona dapat daripada SINI . Just nak share berita baikk...

Yang tidak layakk? Takpela, rezeki awak kat tempat lain..... bagi rezeki kat lain..ye dop? Haha, ok..nak bagi sedapkan hati jer~

Ada yang dah try update ke? Komen sikit laaa~


------------------------------------------------------------------

*Gambar takde kena mengena, cuma nak bagi semangat tulis pasal vacation 2 hari 1 malam hari tu...hoho~*

You Might Also Like

1 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho