Maintain in Giving Love is One of Hardworking
NOVEMBER 2018 !!

Ahad, 3 September 2017

Cool Blog Mengeratkan dan Peneman Mood !

Hai ! !

How's life now? Stress? Sad? Tired??

Ok, hari ni, Nona nak bagitahu, salah satu tips untuk menghilangkan stress dan mengeratkan hubungan sesama manusia, ialah dengan menikmati Cool Blog. 

Yes, Cool Blog yang sweet, and cool tuhh ! Pink-pink purple the kiosk , so cute !


Ada pelbagai perisa yang sangat sedap untuk tekak.. Manis and sejuknya ialah kaw-kaw..... So, pilihan Nona, selalunya ialah Chocolate ~

Tak kisah, Coklat Mangga, Coklat Biasa, or Smoothie, all I love ! Coklat dengan Nona, janganlah kau pisahkan, memang kena kerat ! HA HA

 

Time-time tengahari buta, panas menggelegak cuaca, cari Cool Blog, untuk melegakan tekak yang kehausan gila !

Fuhh, heaven kot ! Hilang haus tuh..

===========================

Cool Blog selalu ada keluaran terbaru, perubahan perisa.....and penambahan perisa dilakukan.
Topping yang disediakan pun ada pelbagai jugak.




Memang tak mengecewakan kann?!  
Harga pon berbaloii, Nona dah rasa Banana Choc tuu, memang sedap !!!  Rasa pisangnya, diblend dengan coklat, memang ngam, bagi Nona lahh ~

Stress kerja, cari Cool Blog, sure your mood change ! Feel nak kerja tuh akan datang kerana coolnya Cool Blog tuh :) 


Chocolate Series ada, Oreo Series ada,  Fruiti Series ada, Even Coffee and Tea series also have in Cool Blog menu ! Yang lagi best, ada Malaysian Series uiiii !

 Nahhh, apa ada dengan Malaysian Series? Yangg nihlaaaaa ~
WOW, WOW ! ! !

Excited? Hehe, Boleh ke LINK untuk make sure, series apa yang wujud lagiii.........

Flavour and series ada banyak, sampai rambang mata nak merasa yang mana....




Suka tak terkata ! Memang manis, dan memberi keceriaan bila kesejukannya masuk dalam mulut...

And lebih seronok lagi, bila minum bersama yang tercinta ! Semua muka happy je dapat cool blog, nampak dorang nih pun cool walaupun dah penat jalan-jalan, hehe~ ker sebab tahu nak masuk dalam entri hari ni? muehehehe~

 
Lebihhhh happy nak meloncat  sebab Cool Blog buat adik adik aku nih jadi sporting nak bergambar depan kiosk macam nii~ 

 

Cool Blog terbaikkk ! We Love Cool Blog !




Betul, tak tipu....Cool Blog mengeratkan hubungan sesama keluarga ! Bapak aku pon steady bergambar ngn Cool Blog !

Hehehe, cool bapak...it is cool ! Take picture together !

Perjalanan dalam KTM/ Train yang panjang? Rileks je dulu ~ Cool Blog kan ada !

Then tengah borak-borak, haus pulak..maka minumlah Cool Blog, barulah perbualan jadik lebih santai, mudah difahami, and keputusan dapat dibuat.


Belanja sebab member banyak tolong? Gaji pertama? Birthday? Awek merajuk?

Belanjalah Cool Blog, mesti kegembiraan tuh berganda-ganda ok  !

(Kalau tengok iklan terbaru kat TV, mesti tergelak, haha, siapa dah tengok? SEP SIKIT ! )


 

Dengan Cool Blog, aku rasa comel, and always be cool dengan orang sekeliling. 

Dengan Cool Blog, hariku jadi lebih ceria and positif !

Yang panas, menjadi sejuk.
Yang serabut, menjadi terurai......



Cool Blog memang peneman setia untuk mood saya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nyummilicious ! I love this one !




=================================

TAK KENAL LAGI DENGAN COOL BLOG? 

+ BRAND

‘Coolblog’ is not an IT related company. Inside Coolblog, there are different stories of dessert and beverages. It is a Blog of Cool Refreshment. First launched in Singapore in 2005, 'Coolblog' is a well-known Malaysia brand that is growing internationally. We specialize in desserts and beverages in a take-away kiosk concept. 

'Coolblog' objective is to marry the taste of natural fruits into an ice blended thirst-quencher.

We are the first to break new ground in Singapore and Malaysia food scene by introducing dessert and beverages with 25 flavours and 300 products range.


==================================


contect cool blog


Yang nak Join sekaki Contest nih??

SILA KE LINK SIS HERNEE  



2 ulasan:

Nurul Syahirah berkata...

huhuhu.. sedapnya yang coklat tu.. Nurul pun gemar sangat dengan coklat :D

JAMIL HASHIM berkata...

JM SUKA PERASA CENDOL