Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
JULY 2017 !!

Ahad, 2 Julai 2017

Selamat Hari Raya Semua ! !

Assalamualaikum, hi !

Syukur masih bernyawa.. Raya sebulan ~

Tak terlambat kan?




Nona nak wish Selamat Hari Raya kepada semua yang celebrate Aidilfitri, hari yang mulia ini... Susun 10 jari tangan dan kaki............Minta maaf jika ada  terasa dengan sebarang post atau bagi komen pape sepanjang di dalam media sosial nihh ~ Boleh PM for more..kalau ada deep deep sangat, huhu~

dan kepada yang mengenali diriku, sepajang perkenalan, Maaf banyak banyak yaaa bila dah selalu berjumpa, ada je yg tak puas hati, yang tak betul..haha~ Kadang aku tergurau, dah lah kasar...kan...~

Ishhhh3~

                                                  

Ini tahun, kita mix kaler, no kaler tema bagai..haha, tapi nampak lebih kaler merah ehh? Dress handmade by jiran, kain beli Nagoya Textile. Shawl plain macam biasa jahh~ Lagi apa nak tahu?

Hihi~

Puas lah photoshoot dengan baju raya nih ~ Even pagi hari tak dapat, petang raya pon okay gak..buat photoshoot kejar duit rayaa~ I dapat lagi tau, sapa kata tak dapat..hahaa~

Ok, pic ni time dah full perut !  Kekenyangan di hari raya sangat BEST and OHSEM wehh !

Image result for kenyang

Haaa, Nona Raya kat mana, persiapan macam mana? Deko deko raya Nona buat apa je? Bolehlah terjah ke SINI


 

Ini raya kedua. Yang bestnya, kami gigih jalan time time tengahari tau ~
Then tak sia sia aku ikut teman sebab dapat jugak habuannya.. hehe~

 

Cucu dara nenek ~ All Johorean !

Kami main bunga api sesama, kemas rumah sesama, beraya ponn bersamaaa ~

Syukurlah, masih diberi kesempatan lagi this 2017 yaww !

-----------------------

Ok lah, sekian saja wish dan cerita berhari raya~

Banyak sangat gambar cantik dan comel... Tak terpublish all..

Guna OPPO kan~ FAKE ehh? ahaha~

~RAYA ANDA BAGAIMANA?? Everything smooth?? ~

#raya2017
#lifestyle
#happy
#ceria
#photoshoot
#duitraya








Notahati : Semoga sihat sihat saja sepanjang musim perayaan nih dan semoga tidak lupa kepadaNYA.

5 ulasan:

mrhanafi berkata...

Tidak terlambat untuk mengucapkan selamat hari Raya Adilfitri

Warisan Petani berkata...

Selamat hari raya juga.
JDT raya sebulan kan.
Tu pun kadang2 taj cukup.

Nona Qiyah berkata...

Thanks Me Hanafi, Hapy Eid too !

Hahhaa, betolll, raya sebulann tak cukop aih

Seorang Syed berkata...

Hai nona!
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin :)

Lea Azleeya berkata...

Selamat hari raya nona.. :)