Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
JULY 2017 !!

Ahad, 9 Julai 2017

REVIEW FASHION : Bawal Instant Naila Ribbon Yang Best

Assalamualaikum, hai !

Syukur, masih bernyawa ~

Ok, Nona hari nih nak review Tudung Naila Ribbon yang dah lama beli sebelum raya hari tuh :)

Jarang aku berbawal. But for this time, I would like to try, this comfort tudung bawal bersiap jahit tengah ! Berserta riben ~ Tudung nih rasanya ramai dah tahuu, viral jugak kan?

 
Ada rupa muda sikit, macam student sekolah takk?


Nama tudung ni  Bawal Instant Naila Ribbon. Nona tengok tudung ni memang cute.
Simple tapi best bila sarung. Harga murahhh pulak tuhh.. 

Ciri-ciri yang menarik pada tudung segera nih :-

1. Material : Heavy Chiffon
2. Tidak jarang
3. Mudah dibentuk
4. Bidang 55
5. Labuh bahagian dada        : 20 inch
6. Labuh bahagian belakang : 32 inch
7. Bahagian tengah dah siap jahit
8. Comel dengan riben di tengah-tengah tudung

 Memang terletak elokk, sangat menawan kalbu :) Tak panas pon kainnya.


Beli sebelum raya hari tuh, beli untuk adik sekali. Hadiah dia.

Fuhh, banyak dapat LIKES dari IG and FB bila try upload picture tudung nih. 
(Boleh  try jadi dropship, hehe)  

Kawan aku pon dah start order mintak aku belikan ~.~




Ok, ada dua tune colour

Pertama, just plain, satu tune. Means di bahagian tepi dan riben, colour semua sekata, and sama.

Kedua, dwitone. Means bahagian riben dan tepi nya  berlainan warna. *Mungkin kaler lebih pekat atau berbeza warna)

Boleh rujuk and perhatikan gambar di bawah :-





Haaaaaaaaa, banyak betul pilihan warna cantikk cantikkkkkkkkkk~ 



Nak feeling macam budak sekolah. Layak ke takk??


Ok, bagi yang nak jugak usharr usharr tudung comel loteh dan serba murah nii, mana tahu tarrget nak bawak time raya haji ker..

Silakan terjah IG dan FB mereka:-



Whatsapp : 017-459 7177


OOTD Bersama bawal instant ni...... 

Yes. One of my favourite tudung sekarang :) 
My sister colour apa? TUNGGU, Nanti review lagi..inshaALLAH.









7 ulasan:

Ibu Dilah berkata...

Comel Nona.. tudung tu pun elok jer terletak..

Siti Yang Menaip berkata...

eeeh eh comelnya ada ribbon lagi =D

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

Cantik,CCL ada satu instant bawal mcm ni ..tapi design nya tiga button tengah2 tue .

Nona Qiyah berkata...

Thanks ibu dilahh, hehehe~

Yer cik siti, cute kann..apa kata........beli jugak, nakkk?

Ok CCL, pernah nampak yang butang tuu, hehe

Siti Rohaida Yusof berkata...

ingat nak beli jugak nanti sehelai dua
~ Kisahsidairy~

I am LZ berkata...

Comel sungguh tudung yang digayakan sama comel dengan si pemakai..
Tudung ni apa yang penting labuh dan selesa, I like..

Nona Qiyah berkata...

Kak eda, ok..beli lah....
dijamin murah dan puas hatiiii..

Yes sis LZ, labuhhh, n selesaaa...pilihan yg best