Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!

Julai 08, 2017

Assalamualaikum, hai !

Syukur masihh bernyawa :)

So, today semangat nak join Giveaway nih yang kasik chance nak pilih hadiah apa :)





Giveaway ini akan berakhir pada 27 Julai 2017

Ok, jom pilihhh barang jap ~


Pertama, pilihanku ialah this !

 

Headphone merah menawan hati.


Actually, aku bila free time, memang suka tengok movie or drama on9 yg mana aku ketinggalan........ ewahhh, drama sangat nona nihhh kannnn ~ Then earphone yg ada dah tenggelam timbul je suara sekarangggg,

So I need this red headphone ~ untuk memudahkan aku mendengar butir bicara dalam drama tuh dengan lebihh jelas................... Pity of me okayy, bila try tak pakai earphone, terkebil kebil dengar betul betul, sebab speaker nih pon dah sampai 100 aku set, tetap tak dengar jelas ponnn~

Jadi Mek Zumbie, mai lahh bagi kat cheq naaaaaa~ Mata dah bersinar nak hadphone tuhh ~ huhu


#headphonemerah
#fallinginlove
#rezeki



Next pilihanku :-

 

Shawl bermacam warna.

Kenapa nak nih?? Hehee~

Sebab, aku nih, walau dah banyak shawl, tetap adakalanya rasa macam tak banyak lahh.......Nona memang tak puas puass....ishhhh3!!!!!!

HAHA ~

Takla........actually, ada cleaner tempat aku, dorang memang suka tudung atau shawl...
Tak kira apa jenis pon, tapi kalau lagi elok, yg kainnya tak licin lah.... Senang nak lilit, itu kesukaan dorang.

Alang-alang boleh kalau ada rezeki, apa kata try bagi kat acik acik cleaner...........melaram pon perluuuuuuuuu bila nak start kerjaaaaaaaa..hehehee~

Aku suka tengok dorang senyumm happy, so cik Mek Zumbie pon mestii nak tengok dorang happy gakk kannnn ?

Tapi kalau Nona terberkenan, acano nak bagi alasan ekkkk ??

#sukatengokoranghappy
#berilahpeluang
#shawl




Kesimpulannya,

Suka semua barang as long as it is FREE woiiiiiiiiiiiiii!!!!! Hokehla, kalau nak rambang mata macam aku jugakkk, gi serbuuu blog beliau di SINI, or klik banner terus JOIN ! JANGAN LENGAH-LENGAHH ~


You Might Also Like

9 00 otak engineer COMMENT

  1. wah best nya ! all the best tau =D

    BalasPadam
  2. Hellooo :) Tq sebab join tau :) All the best :)

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen yang sama. Goodluck ye :)

    BalasPadam
  4. Singgah sini :)

    Semoga berjaya (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    BalasPadam
  5. Thanks semuaaa,
    Ya, hope ade rezeki, hehee~

    Goodluck too yg join ~

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho