Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Sabtu, 8 Julai 2017

Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!

Assalamualaikum, hai !

Syukur masihh bernyawa :)

So, today semangat nak join Giveaway nih yang kasik chance nak pilih hadiah apa :)





Giveaway ini akan berakhir pada 27 Julai 2017

Ok, jom pilihhh barang jap ~


Pertama, pilihanku ialah this !

 

Headphone merah menawan hati.


Actually, aku bila free time, memang suka tengok movie or drama on9 yg mana aku ketinggalan........ ewahhh, drama sangat nona nihhh kannnn ~ Then earphone yg ada dah tenggelam timbul je suara sekarangggg,

So I need this red headphone ~ untuk memudahkan aku mendengar butir bicara dalam drama tuh dengan lebihh jelas................... Pity of me okayy, bila try tak pakai earphone, terkebil kebil dengar betul betul, sebab speaker nih pon dah sampai 100 aku set, tetap tak dengar jelas ponnn~

Jadi Mek Zumbie, mai lahh bagi kat cheq naaaaaa~ Mata dah bersinar nak hadphone tuhh ~ huhu


#headphonemerah
#fallinginlove
#rezeki



Next pilihanku :-

 

Shawl bermacam warna.

Kenapa nak nih?? Hehee~

Sebab, aku nih, walau dah banyak shawl, tetap adakalanya rasa macam tak banyak lahh.......Nona memang tak puas puass....ishhhh3!!!!!!

HAHA ~

Takla........actually, ada cleaner tempat aku, dorang memang suka tudung atau shawl...
Tak kira apa jenis pon, tapi kalau lagi elok, yg kainnya tak licin lah.... Senang nak lilit, itu kesukaan dorang.

Alang-alang boleh kalau ada rezeki, apa kata try bagi kat acik acik cleaner...........melaram pon perluuuuuuuuu bila nak start kerjaaaaaaaa..hehehee~

Aku suka tengok dorang senyumm happy, so cik Mek Zumbie pon mestii nak tengok dorang happy gakk kannnn ?

Tapi kalau Nona terberkenan, acano nak bagi alasan ekkkk ??

#sukatengokoranghappy
#berilahpeluang
#shawl




Kesimpulannya,

Suka semua barang as long as it is FREE woiiiiiiiiiiiiii!!!!! Hokehla, kalau nak rambang mata macam aku jugakkk, gi serbuuu blog beliau di SINI, or klik banner terus JOIN ! JANGAN LENGAH-LENGAHH ~


9 ulasan:

Nurul Faiz berkata...

good luck :)

Mrs Pip berkata...

Gudluck dear.

Jun Zie berkata...

wah best nya ! all the best tau =D

Mek Zumbie berkata...

Hellooo :) Tq sebab join tau :) All the best :)

Siti Yang Menaip berkata...

all the best =D

farhanna jafri berkata...

singgah dari segmen yang sama. Goodluck ye :)

yanie yusuf berkata...

good luck

yanieyusuf.com

Kak Yong berkata...

Singgah sini :)

Semoga berjaya (:

https://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

Nona Qiyah berkata...

Thanks semuaaa,
Ya, hope ade rezeki, hehee~

Goodluck too yg join ~