Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Isnin, 22 Mei 2017

Mari Berdoa : Doa Penerang Hati

Assalamualaikum, hai !


Hai youuu.... Awak Student? Or Pekerja ?

Tak kisahlahh, tapi hidup ni always learning process kannnn~

Apa kata amalkan membaca doa penerang hati..Semoga mudah input perkara dan maklumat baik baikk belaka....

 ==================================


Bagi yang masih belajar, semoga mudahh nak masuk otak, nak exam pun success jer...

Bagi yang dah bekerja, semoga terang hati nak terima info dari bos or kawan kawan, berkaitan kerja....

Image result for doa penerang hati


Semua pengalaman and pembelajaran , berguna untuk masa depan.

Jom kita  amalkan


Image result for positif

3 ulasan:

Jun Zie berkata...

alhamdulillah sma2 bole amalkn =)

Seorang Syed berkata...

Terima kasih di atas perkongsian nona.
InshaAllah boleh diamalkan bersama.

Haneeza Mohamad berkata...

memang kena amalkan, kadang2 jadi student kadang2 bekerja, susah rezeki nk masuk niat selalu kelaut jadi doa penerang hati sangat diperlukan lagi2 nak elak hasad dengki