Hati berkasih sayang...
MAY 2017 !!

Sabtu, 7 Januari 2017

Kopi-kopi bersama Milagro Coffee ! !

Assalamualaikum, hai !

Syukur, masihh bernyawa :)

Okay, hari ni, nona nak review, and feedback berkenaan produk berkhasiat bernama Milagro Coffee!

Milagro Coffee ialah 7 dalam 1 kopi pra-campur yang dicampur dengan kualiti yang lebih tinggi daripada kopi arabika dan robusta. Beberapa ekstrak khas turut digabungkan seperti Tinospora Crispa, Halia, dan Garam kasar. 


KEISTIMEWAAN PATAWALI

Patawali atau nama saintifiknya Tinospora Crispa L. Miers., atau Tinospora Rumphii termasuk dalam kalangan tumbuhan Mensipermaceae iaitu sejenis tumbuhan yang menjalar. Ia juga dikenali dengan nama mengikut daerah seperti Akar Seruntun, Bratawali, Andawali, Brotowali, Putrawali atau daun Gadel






Jom hayati review nona bersama si dia, Mr Milagro Coffee.Hehee~


'Mmm..sedap ekk..' tagline untuk Milagro Coffee, sangat comel bagi nona,,,

Yup, nona ni orangnya aktif, ke sana sini dalam kilang tuh, perghh, memang cepat lesu...

So,..nona minum Milagro Coffee, pagi-pagi masuk kerja, tengahari...nak nak lepas lunch kannn... haaaa, terusss je rasa bertenaga. Ok, sekarang nona percaya, Milagro Coffee boleh mengembalikan tenaga dengan segera.



Selain daripada itu, semasa minum coffee yang agak pahit dan kurang manis ni, nona dapat rasakan perut tidak merasa lapar, dan rasa macam terisi.  Kiranya, coffee ni berkesan mengawal rasa nak makan yang membuak buak tuhh~

Pening kepala? TIDAK ! Hehee, coffee ni tak memberi kesan burukk pon...sama ada pening atau nak muntahh, semua tuh tak dirasai ....

 




Fungsi Milagro Cofeee :-

Dapat Merawat atau Mengawal semua ini :-

Penyakit Kencing Manis 
✔ Darah Tinggi Sakit Sendi 
✔ Kanser 
✔ Cergas Badan 
✔ Bertenaga 
✔ Hilang Penyakit Gatal2 
✔ Keradangan 
✔ Alahan 
✔ Batuk dan Demam Malaria 
✔ Menguatkan TENAGA BATIN 
✔ Awet Muda 


Ia juga tinggi dengan antikosidan tauuu !
So, kalau dah tinggi antioksidan, sistem tubuh dapat dikuatkan.
Maka, dengan ini....,aku menanam impian agar tercapai azam untuk turunkan berat badan....................

       


Benda baikkkkkkk, apa lagi..share dengan member lahh !!!! Aku bagi dorang, suruh rasa sendiri nanti.... huhu....



Next...........,

Kenapa namanya macam unikkk?
Yes.

Milagro Coffee diambil dari perkataan dari 3 Bahasa iaitu : Melayu - Ajaib English - Miracle Spain - Milagro MILAGRO adalah singkatan dari : MIL - singkatan dari million herba yang dicipta Allah swt di muka bumi , dan AGRO - bermaksud asli dalam ciptaan Allah swt

Jika masih ragu-ragu, sini tengok keberkesanan produk awesome nih ye :)



 


Nah, hebat bukan testimoni yang ada??? So, nona nak reminder.kalau sesiapa nak, harganya
RM 55 Tunaii.............

Last, boleh layari semua link di bawah, semoga terus sihat............okay

FACEBOOK 

INSTAGRAM


Sebelum itu, jom join Peraduan duluu~

Syarat Peraduan Milagro Cofee

1. Setiap penyertaan hendaklah dapatkan 1 Kotak “MILAGRO COFFEE”, iaitu wajib beli produk “MILAGRO COFFE” sekurang-kurangnya 1 kotak. 
2. Penyertaan yang mempunyai LIKE & SHARE yang paling banyak dikira pemenang. 

Hadiah 

Pertama :
Cash money RM1500 + 1 Kotak Milagro Coffee + Mug
Kedua :
Cash money RM1000 +1 Kotak Milagro Coffee + Mug
Ketiga :
Cash money RM500 +1 Kotak Milagro Coffee + Mug
Saguhati : 
Cash money RM250 +1 Kotak Milagro Coffee + Mug 



SYARAT-SYARAT :-

1. Para peserta adalah diwajibkan untuk memuat naik video yang telah siap kedalam Facebook Milagro Coffee, Facebook Pages Milagro Coffee dan Instagram Milagro Coffee.

2. Video yang telah dimuat naik adalah berbentuk kekal dan sebarang perubahan akan menyebabkan peserta gagal menyertai peraduan. 

3. Pemilaian pemenang adalah berdasarkan daripada kreativiti, jumlah like, komen dan juga share pada video yang telah dimuat naik. 

4. Video yang telah dimuat naik adalah berbentuk kekal dan sebarang perubahan akan menyebabkan peserta gagal menyertai peraduan. 

5. Hantarkan video anda ke email aqidaqilarsb@gmail.com dan whatsapp ke nombor yang tertera 012-3702676.

6. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 28 Januari 2017 dan perlu dihantar kepada pihak Milagro Coffee selewat-lewatnya pada 1 Februari 2017. 

7. Pemenang peraduan akan di umumkan pada pertengahan bulan Februari 2017 sehingga ketetapan yang berikut dan pemenang yang bertuah akan berpeluang melayakkan diri ke tugasan yang seterusnya

Sekian saja, nantikan video nona d Youtube, 

2 ulasan:

yaya cendana berkata...

awak nampak comel ..hehehe...sedap kopi ni wakkk

Nona Qiyah berkata...

Terima kasihh, ha ahh...sedapppppp ~