Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Isnin, 26 Disember 2016

#TeamMinyakAjaib : Minyak Herba Asmak berkesan untuk seisi rumah !

Assalamualaikum, haiii !

Syukur kepadaNYA, kerana memberi kehidupan hari nihh :)

Setia bersama
Ok, nona nak bagitahu tentang minyak yang dapat sembuhkan penyakit luaran iaitu Minyak Herba Asmak yang berkualiti dan sesuai untuk semua peringkat umur. Baby atau kanak-kanak ada masalah asma? Yang dewasa ada resdung? Gatal gatal? Sini boleh jawab segala persoalan!! Betul, inilah penawar asma pada bayi.

=================================


Masa dapat hari tuh, happy betul lah, sebab tak pernah guna minyak nih, dengar pon tak pernahh....

Bertambah happy, sebab lengkap isi dalamnya.

 

Siap dengan brochure, dan bedak asmak. 
Memudahkan kalau nak promote kat orang lain, kan.. hehe 


Ok, kebiasaannya, pengguna awal-awal akan melihat kepada packaging sesuatu produk, yela..sama ada okay ke keadaannya, isi kandungan dan banyak benda lagi. So, yang membuat nona tertarik sebab bentuknya comel, dan daripada luar, kotaknya dibuat berbentuk tabung.


 

Terbaikkk, Di samping merawat kesakitan, pihak mereka mengingatkan pengguna agar mula menabung untuk masa depan :) Nice !

Ok, jom berkenalan dengan Minyak Herba Asmak (MHAM) ni ~

Minyak Herba Asmak ni edaran Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd adalah minyak 30 mL yang telah menjalani R&D dan dalam proses untuk dapatkan KKM. 


Kandungan di dalam :-

  • Minyak Zaitun
  • Minyak kelapa dara
  • Habbatus Sauda
  • Gamat


Wow ! Ada banyakkkk  kelebihan ! Memang betul-betul bagus nih :) Berbaloi RM 39.90 sebotol kalau macam ni punya berkesan !

Image may contain: 1 person, smiling, text

Sekarang, nona share pula pengalaman nona bersama si dia :)

Sepanjang beberapa minggu bersama Minyak Herba Asmak, nona akui memang puas hati. 

Pertama, nona gunakan time senggugut hari tuhh, perghhhh....... lega tauu ! Rasa sakit mudah  berkurang... Then, sapu pada kaki, sebab ada nanah atau something la... tengok -tengok,  sekejap je dah elok, mengecil.., esoknya jalan mcam biasa, tak sakit pun nak jalan. 


 
Tengok tuhh,  macam bengakk, tapi..kering....

Masa sapu tuh, memang rasa berangin kat kulit, tapi tidaklah terlalu berangin sampai tak boleh tahan,ianya masih di tahap medium lagi, mengikut piawaian yang ditetapkan.. Kurang berangin tapi kesannya sangat positif. Ianya juga cepat sungguh meresap di kulit. Selepas menyapukannya beberapa kali, sakit tuh terus surut.... dah jadi  normal. 



Bestnyaaa, banyak masalah luaran dapat diatasi, "Keluarga sihat, generasi cemerlang..."

Tapi di sini nona ingin ingatkan kepada ibu bapa, yang mempunyai anak penghidap asma, silalah dapatkan rawatan kerana ianya sangat bernilai. Dont give up ok. 

Penyakit asma boleh dikawal atau disembuhkan sekiranya mendapat rawatan yang berterusan dan ubat yang terbaik. Tak percayaa ini adalah penawar asma? Haaa, jom tengok Video nih japp, apa2 soalan yang selalu diberikann :-





----------------------------------------
Ketahuilah, selepas menggunakannya,

Tiada lagi nafas tersekat-sekat anak anda
Tiada selesema berpanjangan
Tiada angin berkumpul dalam badan


So macam mana? Haaa,  nona memang sangat mengesyorkan Minyak Herba Asmak untuk dimiliki dalam setiap rumah, kerana ianya Selamat dan Suci. Rugi kalau tak try minyak terbaik nih :)

 
Yayy, siap dapat FREE Tupperware tuh tau, 
Ni serious, untunglah... dapat minyak asmak, dapat bekas comel ni pulakkkk.. hehe~



Seterusnya, mari perhatikan Cara Asas menggunakannya dan feedback dari Customer mereka :-

  •  Sapu di leher dan dada, ke tengkuk dan ke belakang.

   

No automatic alt text available. No automatic alt text available.



Takutlahhh kena tipu? Ok, saya nasihatkan agar dapatkan poduk daripada saluran yang betul, Beringat hal di bawah nih :-


No automatic alt text available.

Kepada yang nak cuba merasai kehebatan minyak ini boleh dapatkannya secara SAH dan ORI daripada info di bawah ni :-



Hotline HQ : 019-970 8897
Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/

Website Minyak Herba Asmak : 

IG : mham.sdnbhd

FB Page :\
Penawar Asma Mujarab 

Minyak Herba Asmak HQ

Youtube



Done for today,

1 RUMAH, 1 MHAM 
#TeamMinyakAjaib


Lastly, Nona buat video jugak tauu, jemput tengokk



9 ulasan:

Cik Rose berkata...

ramai cakap minyak ni best. nanti nak try jugaklah

Nona Qiyah berkata...

Ya Cik Rose, tak tipuu, best...kalau kena kat baby pun, x meragam daa...syok ja sapu...ni feedback kwn saya laa..hehee

Nilam Himawari berkata...

NH pon dah buat video. Malu gila .. Haha
NH dah follow.

noorhaidaz eyda berkata...

nampak gaya nya kene ada jugak dkt rumah ni... done folo...

Nona Qiyah berkata...

Thanks NH, hehee..kannn ~ malu tapii mahuu gituu~

Ye sis noorhaidaz, try satu, guna seisi rumah, hehe~ bagus okayyy

Uyul Rosli berkata...

Wuttt wuttt wutt wutttt. Nona manissss.

Nona Qiyah berkata...

Hhahaa, uiii, uyull comelll

Nory Zoulkefle berkata...

Banyak jugak baca review tntang kebaikan minyak ni..nak kena try jugak lah..hehe

Nona Qiyah berkata...

Yer, banyakk reviewww :) Memng terrbaikkkk tauu, eheheh~