Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Selasa, 29 November 2016

Ade murahhh kat Lazada !

Assalamualaikum, hai !

Ni kisah pendek jer..............

Ok, minggu lepas, aku da selamat mengushar harga filem for Instax camera, weeehuuuu!

Hari tuh kan menang contest Lazada, so aku berjaya dapat kamera instax tuhh, hehee~


Now, dah habis pulak film nya, ade dua dalam sekotak.



Image result for instax film
So, aku ushar kat luar, harga ade beza...beza tak banyakkkk punn..kalau setakat rm 4.00 beza untuk pembelian dua kotak...........tapi tetapppp ADE MURAH. Kannnnnnnnnnn?? Campor pos la tuhh ~


Then, aku order gak, sebab niat nak guna time senior aku kahwin, 4 hb nih..inshaALLAH ~

Perghhhhhhhhh, memang pantasss service !

order 27 hb, 29hb dah sampai der !


Serious aku happyyy ! Even memula tuhh driver call, x jmpe tmpt akuuu..........risau kang dia patah balikkk..hahaha~

Lepastu, yg aku memang risau, masa pmbelian hari tuh, aku p letak alamat emel yang aku da  lupa passwordnye, haishhh! Terus komen kat IG Lazada. wawahwahaa~

Tengok-tengok..okay je..dah selamat hari ni....................


Syukur, 29/11/16, selamat sampai barang...........first time shopping kat Lazada........tak sngka ! duit terrbang! huhu~


Related image
Haaaaaaaaa..lega da ada....cuma nak try nanti...............dan guna elok elok..............~




PINK KALER ! manyak comel kannnnnn ! So, pergilah shopping yang sale sale yaaaaa :)

1 ulasan:

Cik Ash berkata...

Saya pun dapat kamera tu dari lazada.. Filemnya tak beli lagi nanti boleh usha hihihihi