Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Isnin, 3 Oktober 2016

Selamat Pengantin Baru WawaWAn = Perak+ Johor

Assalamualaikum, hai !

Semalam bersamaan hari Ahad, 02/10/16, salah seorang pekerja MFM dah selamat pun bersanding....

Winkkk !!!!!!!

Actually 2, tapi satu lg kat Ganu lahhh~

Bestnye, kawin sudah !

 

SELAMAT PENGANTIN BARU WAWAWAN !

Semoga bahagia dna berjaya dalam kehidupan berumah tangga........
Cepat cepat dapat pewaris....

Semoga sihat dan murah rezeki yooooooo~

AMIN !


Kami pergi, dengan harapan jodoh kami pun segera, ahahhaha..kecuali yg sorang tuu, dah kawen..

Baju aku hari tu, sama tema dengan khemah majlis...Ok bagus ! HEHE..Kena bahan sedappp !

Nampak tembam lak gmbr I...aduduu..tapi takpa. anggap comel derrr !

Aku bagi hadiah..dorang duk tanya ...aku cakap rahsia..meh nak bocorrr !


 

Rak ni, murohhhh jah... bajet aku lari, disebabkan hari tu tak paham makna tunggakan pinjaman...

Dah lesap terus rm 800...maka ni jela mampu :)

Tapi sebelum beli, aku dah tengok fizikal nya, dah pegang, fuh, ringan gilaaaa.... nak angkut memana mudahhh wehhh !

Kain alas tu pun boleh dibuka, dibasuh kalau kotor ke..ape ke.. 

Ni pestime beli rak yang kena pasang sendiri, sebelum ni tak berani sebab takut tak cukup komponen dalam.....and..konon konon tak nak susahkan pengantin nak memasang bagai..hahaha.. and nanti..bukan ape, takut aku pun coming soon malas gak kan, kalau dpt hadiah cenggitu..adehh, pon bolehh =.=

Tapi aku fikir, boleh cek jumlahnye kan..so..balik tu aku buat inspection sesiap before bungkus, nasib baik semua LENGKAP ! huhu ~


Nak beli hadiah ape pulak ek lepas ni, nak try bagi lain barang pulakk..hehee~ asyik asyik heater je kan, ahahahha...tapi masih under bajet..sebab musim kawen kan..so kena tahu bajet ar ~

Ape pun, asalkan hati ikhlas dan mampu, boleh je bagi hadiah mcm mana pun, tak kira murah atau mahal, selagi berguna untuk mereka. . Pengantin akan hargai jua...... Salam keruk pun da okay..berserta doaaa..itu pun berharga....

Hahhhh!

Kalau awak awak, bagi hadiah mcm mana? Pernah bagi barang macam player DVD takk??

Hee, kemain~~~


-----------------------------------------

Cakkk !  Try Instant Kamera jap, masuk album, wajib !!!!



 

Nak tahu pasal INSTANT CAMERA aku dapat dari Lazada ni??

Cuba klik SINI 

4 ulasan:

Mek Zumbie berkata...

hellooo hehehe
Lain kali boleh bagi periuk, Hehehe Actually nak bagi macam barang kemas pun ok kut.
Selalu kalau macam aku, bagi angpau atau barang kemas aje.

Maria Firdz berkata...

biasa bagi set pinggan mangkuk atau set gelas, cawan... menarik juga hadiah tu kan... ada juga yang biasa beri barangan letrik..

wani ezryl * berkata...

salam singgah. terjumpa blog ni dlm komen kat blog aty. kalau sy, hadiah kahwin yg biasa bagi mcm cadar queen. :)

sayidah napisah berkata...

kalau saya, saya lebih suka bagi benda yang simple tapi bermakna utk suami dan isteri. contohnya note book couple ke, tshirt couple ke, jam dinding ke hehhe