Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Ahad, 20 Mac 2016

Beauty Stuff Giveaway by Sally Samsaiman

Assalamualaikum, haiii ! alhamdulillah masih bernyawa hari ni :)

Okay, let's support blogger ni, buat GA special untuk semua ~

http://www.sallysamsaiman.com/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html  Daripada banner dah tahu giveaway aperr kann ^__^

So, jom jawab soalan special nih :-

 "Kenapa Sally perlu berikan barangan SimplySiti @ Nature Republic kepada saya..?"

Sally perlu berikan SimplySiti @ Nature Republic tersebut kepada saya kerana  saya memerlukannya untuk diri saya sendiri mengenakan produk exclusive lagi terbaik  kepada kulit saya dan jika berjaya, atau rasa seronokk je,  saya nak sangat sangat review pada mak, adik-adik....n also all readers sebagai feedback .   Share info sekaligus boleh terus jadi pilihan sepanjang masa, betul takk ?


Pantun berkerat sikit :-

Impikan wajah berseri-seri,
Produk terbaik pilihan semua,
Hadiah free memang dinanti,
Semoga adalah rezeki Nona yaa ! 

^__^ 
*err, macam tak kena je, hahaha*


==========================================================

Okay, sebelum akhiri entri nih, 

Happy Birthday to mama dan ibu Sally ye ! Semoga bahagia dan sihat tau :)



Awak, jomlahh joinn !!  klik banner atass tuhhh naaaaa  atau klik -->  HERE !


   Kasik tgk gambarrrr produk :-

 






4 ulasan:

CikPuan FiDa berkata...

hai jemput join segment http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-by-coretanku.html

Bonda Zahra berkata...

as,salam.Bonda singgah dari GA y sama.gudluck:)

Sally Samsaiman berkata...

Hai..!
Maaf lambat singgah...Terima kasih sebab sudi join giveaway Sally..Sally baru berkesempatan nak check entri korang..semoga murah rezeki yer nak menang...Jangan lupa datang tgk pemenang kat blog Sally..

Umie Yana berkata...

Singgah daripada segmen giveaway yang sama :)
Sorry lambat blogwalking
http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html