Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
JULY 2017 !!

Ahad, 21 Februari 2016

Suka main ! ! !

Wohooooo, tajuk aku hr ni suka main !

Assalamualaikum, and haiii haiiiii !!!!!!!

Siapa suka mainn? akuuu! duluuu, memang sukaaaaa main tauuu ! uallz zaman akuuu mestii lagiilah suka nakkkk !

sekarang, jarang aku nampakk,  susah la nampakk, tapi maybe ade lagii, kan :)


 

Nahhh, anakku kawen dgn anak raja !

 


Dua orang berpegangan tangan, yang lain beraturr, sambil nyanyi lagu ' jambtan sudah roboh, sudah robohh ' , lepas lagu habis, kenalah tangkap sorg, ahhaha~ RINDU !


  

''Jet, jet semut, sape sakit naik atasss !!!!!''   yg mendengki, memangg cubit kekuat kan !



 

 Ini rare ! ada yang cakap bahaya kalau tak kena cara ! hehee, masih lagi dimainkan oleh yg dewasa, lagi2 bila family dayyy, kannnn :)





 

Yess, sayaaaa...saya suka sangat game nii, alolo, cute wehh !!!! tukar tukarr baju, hahaha! buat ton suara manja manja, geng ngn lelain, kan...hehe...depan sekolah agama aku pun salu jual kot duluuuu, nak balik sekola jerrr, p belii !!!!  hahahaha ~






 


Haa, yang ni.. nak pilih geng, kena lat tali lat duluuu! hahahaha~ nanti pilih belakang siap siap, hahahaha~ adoii la,


banyak lagi sebenarrnyaaa, tapiii  agak rinnduu lahh, rindu dengan geng main bersama, dann bebudakkk yang adik adik, suke suki berrsamaaa!!!


Rindu nak jadi budak budak yang takde problemmm terrrlalu banyakk ! hmmm~


okehla, salam berrhujung mingggguuuu ~ 


****tapi johor, hari ahad dah start kerja pun, sekolah punnn, hehe ~ cuma akuu, swasta, Ahad cutiii. huhu !



2 ulasan:

Mia Liana berkata...

teringat masa dulu.. main orang kertas pakaikan baju...

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #22. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/01/senarai-url-blog-22.html

pemenang diumumkan kat http://www.mialiana.com/2016/02/pemenang-bertuah-url-blog-22.html

Cik Itah berkata...

teringat masa budak budak dulu hihi