Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Jumaat, 12 Februari 2016

Ade ke wanita nak lelaki muda dari dia ??

Assalamualaikum, saja nak share something yang aku jmpe kat FB, dan memang sering disoalkan,

ade ke wanita yang nak kawen dengan lelaki yang lebihhh muda dari diaaaa?

Well, kalau muda setahun dua, maybe takdelah kisah kot,kannn :)  kalau yg mudaaa sangat acano?


   

ini kawen muda sgt sgt, ahahhaa ~ sorry gurauuu !




 


Asalkan lelaki dan wanita tu kenal erti tanggungjawab dalam pelbagai aspek, 
no worries kahwin untuk dapatkan zuriat di awal usia dan bahagia selamanya mengejar pahala Allah :)


xoxo,
Love till jannah !
Amin !











notahati : Awk, jgn risau, nanti jodoh sampai lah tuuuu <3

Tiada ulasan: