Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Isnin, 7 Disember 2015

Aku buat comeback oiii !!!!

Assalam, helloooo! Alhamdulillah masihh berrnyawaaa !



Nah, aku tak hilang punn, cuma busy yang amat oiiii ! hahaha, even winner GA aku, blogger Syira Lokman pun sempat review hadiah aku hari tuhh, aku plak bz yg amat, ahahhaha~


Kisah aku bercuti di Bangkok Malaysia pun tak habis lagi, sabar ya, memang dalam rangka, bila nak release pun tak tahuuuuu lahh nakkk, ahhahahaa

Hari tuh, bz cari kerja, so tak tentu satu tempat....sambil ngn terkejar buat part time, part time on9 je,tapi lau tak fokus, memang kelaut lah bebb !!!!

And my diet is also ke sungai, cuma memang tak minum manis sgt, hehehe~

Syukur, dapat dah kerja, finally aku buat comeback, masuk industri kilang, industri food engineering balikkkk ! hahahahaha~ saborrr jela, pas setahun Graduasi, now baru apply kerja dalam field nih, huuuuuu~

As QA TECH ja kakkkkk~ hehehe
 
semoga aku menjadi pekerja berkualiti, dannnnnnnnnnnnnnnn teliti..........hahahaa.. AMIN !


 


1 ulasan:

Syira Lokman berkata...

eh..ada org sebut nama kte la :D