Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Sabtu, 12 September 2015

Santai : TELEFON DEKAT DAN JAUH

Assalamualaikum, haiii ! Alhamdulillah, sudah hujung mingguuu boh ~

Layan entri ni,

Santai jer :)



Yes, kdg2, bila keluar, jalan ngn mak ayah..... dah jadi fokus pd hp jer ~ padahal mak n ayah takde hp cecanggih pun ~ so dari mana dtgnye erti 'LUANGKAN MASA'

Ye takk...

Then lainlah citer, kalau suami jauh, kite jenjalan sorg, pastu layan suami di kejauhan... ha ah, itu tkpe~  Kalau dgn anak2 kcik pun lalai, lg lahhh hancusss !  


So, pepandai la gune hp memasing, berpada-pada :)   Bukan ape, kdg2 reunion or lepak ngn kwn pun, still nak wtsap2, online kan ~ no point lah bile jmpe, tp bile dlm hp, lama tak jumpe, beria ia reply segala bagai, ahhahaha~

So, renung-renungkan bait-bait ayat tersebut naaaaaa ~ 


Ok, slmt berhujung minggguuuuu !!!!!!!

1 ulasan:

Syah berkata...

jom GA ni...rm200 menanti anda!!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.htm