Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Isnin, 14 September 2015

KEMATIAN MEREKA HARUS KITA CEMBURUI

Assalamualaikum, haiii ! Alhamdulillah, masih bernyawa untuk teruskan kehidupan :)

Suka atau duka, hidup harus diteruskan, walau ditemani sepi... 

Ok, ni short entri berkaitan jemaah haji yang ditimpa musibah.... 

Betol..,

Ujian ALLAH sgt luas, tak kira di mana pun :)  

 Dan ade yg aku tgk, dorang fobia untuk pergi haji sbb ketakutan2 sebegini...

Nauzubillah.... INI SERIOUS TAW ! 


Sbnarnye kita  harus cemburukan mereka , pergi menemui Ilahi dalam keadaan sebegitu .

Hayati status ni :-




Hari tu parents aku p umrah pun aku galau jugak.....bukan ape, dorg pegi time sahur...~
pastu aku sakit perut, tak sempat nak salam dorang...... sebab ade sedara amek kat rumah bwk g airport ..

tu yg risauuu sgt2, kalau jadi ape2, aku tak salam tgn dorang   :(

mengalir gak air mata dalam toilet >_<


fuhhh3,, syukurlah selamat.......

aku pun kena sadokan hati, nak lepaskan insan2 yg aku sayangi...dan aku tak leh takut2, untuk hidup, untuk naik kapal trbang pegi Sana jugakk ~


sebab semua ketentuan ALLAH, 

dan aku hambaNYa yg tiada daya sgt pon =,="

=================================


ALLAHUAKBAR, SUBHANALLAH..... YA ALLAH .....






1 ulasan:

aeinna Musa berkata...

Betul tu...


Pengakhiran mereka insyaAllah baikk