Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Jumaat, 18 September 2015

BILIK HOTEL BERBENTUK CONTAINER !!!!!

Assalamualaikum, haiii ! Alhamdulillah, masihh bernyawa :) Ok, juz short entry , memandangkan esok aku  drive  ke tempatnye :) nak enjoyyy beb ! kikikiii ~


TENGOKKKK NIHHH ! PERGHHH, BERGANTUNGAN PADA TIANG ! (bhasa ape daaaaa )

Huhu, RARE betol kan !




AHAH, Ini bukan tmptnye, yg nona nak g.....cuma ni salah satu konsep  yg sama mcm tmpt yg bakal daku pergi nihhh.... KONSEP GUNA CONTAINER weh !

PERHATIKAN Bentuk, and kaler nye , memang unik.....TAPI mcm menyeramkannn kan ? Hehee. yuppp,  itulah hakikatnye. WELL... Library  ni kelihatan  ohsemmm dong ! Lokasi : Indonesia :)


Esok, bersamaan hari Sabtu, nona akan ke sesuatu tempat :) tapi di Johor punya..... inshaALLAH, doakan keselamatan daku n sister  ok    ^_^  Kenapa nona kena pergi? Sebab nona nk review... mcm mana leh kena review lakk? Sebab nona menang Giveaway hari tuuuuuuu ! Winkkkk3~



Alhamdulillah ~  Sambil-sambil menenangkan mindaaaaa, bwk adik cuti-cuti sebelum PT 3 ! ni pre-hadiah sebab ade naik markah untuk some subjects , hehee~



Ape giveaway? nak ke mana tuuu ? HAHA !

Yg tahu tuuu, pastilah tahuuuu, yg nak  tahuuu? Tunggu Nona update yaww,

sementara tuu, boleh ke IG : @senyum2    (ni kedai sayaaa)

atau   IG : @gelaktawa  (personal)


Tak sure akan update pic di mana, mybe kat personal IG la kann ~tp ikut kerahjinan and line interrnetttt jugekkkk ~


For TWO DAYS, ONE NIGHT , hope it is one of sweet memory ! Tapi kalau ade suami kann bestt, hahahaa..gataiii, dari siang td dok nak kaweng jaaa ! Takpe2, bawak org len duluu, nanti next timee pegi lg, bawak husband lak, kalau best lahh.............. inshaALLAH <3










2 ulasan:

ejulz berkata...

unik. kreatif.. macam mana la rupa dalamnya ek.. hehe

Jemput singgah k..

Entry terkini "Aperture Squad Artwork"




Eintan Nurfuzie berkata...

wa.. giveaway yg mana ni..
anyway tahniah.. enjoy ur holiday

Jom singgah blog : Nurfuzie.com