Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Sabtu, 19 September 2015

AKTIVITI HUJUNG MINGGU di rumahhh ??

Assalamualaikum, haiii ! Alhamdulillah, apakah aktiviti hujung minggu yg boleh dilakukan di rumahh ?   Nak-nak anak2 memang cepat bosan kan, kalau tak buat apa2,  lepas bosan, mulalah bising2, fuh !

So, jommm beraktiviti di rumahhhku syurgakuuuu, hehe~  Bolehh berrjimattt minyakk, dan inshaALLAH, lebih merapatkan hubungan family.....  



Ajar, main dan memasak bersama anak-anak


Kemas bilikkk  and rumahhh



Main dam 



Berlumba pasang puzzle 



Order makanan luar, delivery ke rumah  . Alah, sekali sekala je :)




Cuci sendiri kenderaan di rumahh 



Tonton televisyen, atau movie...sama ada beli DVD baruu atauu, DOWNLOAD di mana-mana shj



Ha, cam aku, hari ni aku akan ke sesuatu tempat yg sgt awesome !

Nak me-relaxkan dirikuuuu dannnn mencuba tempat ni,, ehheeehe ~

Tmpt ni? aku akan update lebihh nanti, tp area Johor saja :) Kelihatan  cool dan unik beb !



Ta zabarnyerrr, sbb FREE, anddd buat aktiviti sendiri !!!! yuhuuuuuuu !

Doakan aku and adik selamat pergi, semasa dan perjalanan balikkkkkkk ~

amin !


4 ulasan:

sayidah napisah berkata...

aminnn. semoga selamat sampai dan balik.

wah apa tu yg last sekali tu.. macam menarik je hhee

ejulz berkata...

semoga dipermudahkan segala urusan..

ejulz berkata...

Selamat berhujung minggu. Jemput singgah k..

Entry terkini:
1. "Aneh!! Sebiji telur ada 2 kuning telur.."
2. "Aperture Squad Artwork"


Mia Liana berkata...

wahhh.. pergi mana la tu...

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^).

Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

- Mia Liana -