Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Jumaat, 21 Ogos 2015

SAYA SUKE LUKISAN VECTOR BY AZHAFIZAH.COM





ASSALAMUALAIKUM, HELLO !
ALHAMDULILLAH FOR SEMUANYAAAA ~

Hari tu sis fiza ade buat promosi murah2, rm 10 je untuk lukisan nih,
so disebabkan nona rasa,,,lukisan vector ni unik, bertambahh lagi dengan dia asyik ngepos je segala vector  yg dy buat.......


lalu terjebaklah dakuuuuu, lelaju email ape smuaaa...

Displaying Nona sani by azhafizah.jpg
ohsemmmm, hasil yg ohsemm !

Displaying C360_2015-08-08-09-18-24-081.jpg

ni gmbo asal nye haaaaa, pink mariiii!!!!

even tak jelas gmbar yg aku kasik tuhh, she still tak menghampakan tawwww !


tgk bebaik, nampak kannn~~~~





haaaaa, ade ghase sebijik or cmano ye?? hihiii, komen positif dan kritikan membina amat diperrlukann ~

ok, sesapa nk order, terjah je blog dia taww~ 

2 ulasan:

Farhain Azmi berkata...

aik.knp yong x dpt tgk gmbr ye? apa2pun fiza mmg kreatip. yong pn tempah kat dia

Azhafizah Md Nor berkata...

terima kasih Nona..gambar kat entry ni tak dapat view la