Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Khamis, 13 Ogos 2015

First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015

Assalam, nona mulakan hari dengan join nihh :-




Syarat-syarat penyertaan (Simple je) :

  1. Follow blog Erna : alongwawaerna.blogspot.com. Jangan lupa nyatakan blogger yang ke berapa. Yang Dah lama follow tak mengapa.
  2. Buat satu entri : First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015.
  3. Tampal banner di atas dan Backlink ke entri/article ini.
  4. Jangan lupa komen dan paste kan url di dalam ruangan komen di bawah. Nanti Erna akan listkan senarai yang jon yek.
  • 15 senarai yang terpilih melalui random.org akan dimasukkan ke dalamBloglist-Walking Bulan Ogos. 
  • Segmen berlangsung bermula 11 Ogos 2015, pukul 11 pagi sehingga 14 Ogos 2015, pukul 11.00 malam.
  • Keputusan akan diumumkan pada 17 Ogos 2015, 12.00 tengah hari. 

Erna harap dapat sambutan daripada korang yek. Ini kali pertama Erna buat segmen. Harap sangat-sangat korang join yek.

Selamat mencuba!!!!!

5 ulasan:

Ayu Barbydol berkata...

dari segmen yg sama..

http://ayubarbydol.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

Ms. Kejupenyet berkata...

Good luck.

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

Ms. Kejupenyet berkata...

Good luck.

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

nurerna hazwani berkata...

Salam perkenalan. Saya dah follow. Terima kasih join segmen erna yek. Tahniah kerana terpilih dalam bloglist Erna.

Segmen :http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html
Senarai pemenang : http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/pemenang-first-segmen-erna-bloglist.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...