Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Khamis, 23 Julai 2015

FeecaMella Raya 2015 Giveaway

Hai, assalam,, nona join niiii :_


Giveaway ni adalah collaboration dengan FeecaMella (local Fashion Brand). Eh? macam dah lambat sikit buat giveaway Raya ni sbb yelah dah raya kan? tapi takpelah. still Raya jugak. so masih sempat nak bercantik-cantik dengan FeecaMella Raya collection Lagi! :) Without further due, Macam mana nak enter giveaway ni? haaa. senang je.


Kawankawan hanya perlu jawab 1 soalan mudah and berpeluang untuk menang 
giveaway awesome dari kami :)
Boleh lah dapat duit raya and bergaya dengan FeecaMella dalam bulan Raya ni.
Raya kan Sebulan. Sempat lagi nak bercantik-cantik :) 

Giveaway bermula dari 23 July 2015
and berakhir pada 31 July 2015

Pemenang akan diumumkan di blog ini and FeecaMella Instagram
pada 2 hari berikutnya 2 August 2015 :)

Syarat-Syarat Wajib Penyertaan : 

1. Tulis entry yang bertajuk "FeecaMella Raya 2015 Giveaway"
-----> (Copy & Paste kandungan entry ini)

2. Follow blog ini, Aynal Mansor

3. Follow Instagram @FeecaMella 

4. Like Facebook FeecaMella

Soalan :

1. Pada Tahun Bilakah FeecaMella Ditubuhkan?
----> Nak tahu Jawapan mudah ada di Entry Ini :))

*******

Letakkan link penyertaan & nama instagram kawankawan di ruangan komen di bawah ini. !! :)

CONTOH PENYERTAAN :


Semoga Berjaya!! :)


klik banner or HERE 

6 ulasan:

Eka Tikah berkata...

gdluck ^^

emma diana berkata...

Assalam , selamat hari raya

dari GA yang sama :)

http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

Good luck :)

Shahida Dzulkafli berkata...

Assalamualaikum.. Selamat Hari Raya..
Joint juga.. All the best..

KasihShadz berkata...

Assalamualaikum.. Blogwalking sini..
Dari segmen yang sama..All the best..
http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

bb_nona berkata...

Thanks semuaaa, anddd goodluckk okehhh~ huhuuu

Afidah Azmi berkata...

terjah kembali oleh blogger qute ni..hehehe.
good luck yer]