Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Isnin, 1 Jun 2015

Dah lama tak buat brochure, template.. and so on

Assalam, hai blog !
hai silent reader !

Alhamdulillah....
okayyhh, entri short je...sy nak abadikan awak dalam blog..hehe~

dulu, time aku ENACTUS, pernah..atau selalu gak.. kena buat mende alah cmni...

buat annual report, lebih kurang cam wt brochure tp versi besar ,
untuk  EXPO yg sethun hanya sekaliii tuuu ~

pergh... tukar sane, tukar sini... mcm2 idea beb !
senang cerita, memang memerlukan KERJASAMA yg BAIK okeh ~...~

sebab, tak semuaa  akan terima pndpt kita kann, mesti nak olah sane sini...

TAPI kalau dah MALAS, haha..terima je..asal tak buruk sgt sudahh >.<

hehe~

alhamdulillah..time aku di bawah bimbingan senior tu, dapatlah kami... msuk separuh akhir ~

ok laaa...merasaaa jugokk ! sebab..sampai tak tidur malam hingga ke subuhh wt preparation !

NOW, aku try2 semula..untuk company aku, yg baru beroperasi jugak laaa~
still ENTERPRISE, tunggu nak tukar SDN BHD  ... hohoo!

layan satu je dulu, very the simple....
tapi amek masa dari pagi sampai ptg... >__<

pasal......bz berblogwalking laa....survey2 laaa..hahaha.mcm2 !

nahhhh,tepekkk !



baru draft jer.. =.=" konpem kena tukar nantii.....

HA, nii luaran je..dalaman memang belom...info takdak lagiii ! !

macam suram kan.. well.. try n error.... 


nk try putih je smuaaa  tp gmbo n word kreatif sikit, hehehe


any kritikan, mohon dropp  je ~~~~~ 

i is terbukak hati n mindaaa.. hahaa~ <> sangat !



DONE, PUBLISHED !







notahati: YA ALLAH ....................

Tiada ulasan: