Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Sabtu, 6 Jun 2015

Amalkan membaca doa tidur

Assalamualaikum ~
Hai blog!

Masih hidup hingga malam ni? alhamdulillah <>

So, juz short entri malam...




DOA TIDUR :-




Kita seharian busy, smapai ke malam, penat nak giler,
tak sempat baca al quran, kan... pastu terus tertidorrrr ! tah esok hidup ke mati , hmmmm



Nauzubillah...JANGAN AMALKAN ... !!!

sekali sekala,  peganglah al-Quran... dan baca !

Takkan hari2 pennattt?

Ha, kalau penat selalu, maknanya kena beli suppliment tenaga dalamann 
dannn susun balik jadual ~
set mindaaaa ^_^ cari alternatif !

nk supplimen dalaman, boleh wtsap saya ye, hehhee~




Doa tidur ni simple, kalau pun dah penat sgt, bacalah bismillah...
pun ok...

tapi kalau baca doa sebelum tidurr ni....haaa... lebihh afdall ~


so,let baca....sebelum tidur.... tak kira,tido siang..atau malam....

boleh baca doa niiyy okayy ~ well, kalau dah tertido, tak dpt den nak nulung, perbaikilah sndiri naaa~



ok la.renung2kan....dannn selamat beramal ! hihii~







DONE, PUBLISHED !

Tiada ulasan: