Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Selasa, 14 April 2015

"SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei"

Assalamualaikum. hai. Alhamdulillah untuk kehidupan hari ni walau ape pun jua di hati   :)

Jom join :)

Ucapan Nona untuk kitak  :)

ASSALAMUALAIKUM ,

 Haiiii   LALA , BUAH HATI TERCINTA EJULZ ~

SELAMAT HARI LAHIR ~~~~
SHENGRE KUAILE ,
SANAH HELWA , 
HAPPY BIRTHDAYY MISS LALA .... ~~~

nahh kek untuk lala ~ ^_^
nyanyi jappp ,  THREE...FOUR  :

selamat hari lahir, selamat hari lahir. . .
selamat hari lahir lala, selamat hari lahir :)



Semoga dipanjangkan umur untuk bersama yang tersayang , 
semoga dikurniakan kesihatan berpanjangan agar boleh terus buat kebaikan , 
semoga dimurahkan rezeki dalam hidup , 
semoga mendapat pekerjaan tetap ,
semoga diberikan kebahagiaan dengan insan yang dicintai dan yg mencintai lala ,
semoga terus berjaya menggapai impian ,
semoga tabah hadapi ujian yang pelbagai ,
semoga selamat dunia dan akhirat ,

AMIN , AMIN AMIN .. ..


LALA...

Egt ni.., Make sure  CINTA yg hadir terus MEKAR  dalam HATI &  JIWA  biarpun  mereput tulang , biarpun bongkok pinggang, biarpun  mata kabur , biarpun telinga sudah samar KELAK   
OK  :)


(cinta ni mcm2, kpd ALLAH, cinta kpd keluarga , bakal suami, suami, ) teruskan BERCINTA ^_^



DAN .....

Yakinilah segala ketentuanNYA, ALLAH ada... so.. berusaha untuk kehidupan yang lebih bahagia, gembira dan tenang .



LAGI SATU,  INGATLAH :  

' Kebahagiaan ada di segenap hati, 
jagalah  HATI agar kuat dan tak berpaling dgn ujian dunia  :) '





aha.., serious comel kek ni..sebabb .., ade pink2 love gituu~  ^____^

#salingmemberibahagia
#senyumselalu
#sayangdancinta

okayyy.ni semua untuk lala...warna warni..kasi ceria hidupp lala ye ~
hihi..

saje nk ajak  ramai2  shooping ke ig kamek :)




****walau kamek sik  kenal lala, kamek dpt rase she is a good woman, semoga bertemu jodoh ye kalian :) *** semoga dimudahkan urusannn hingga ke jannah ALLAH :)

boleh diamalkan :)



DAN INI 

nahh..lala....amalkan ayat ni yee :) kwn2 pun amalkan lah jugak ye~












notahati : ALLAH MAHA PENYAYANG DAN MNGETAHUI :)

2 ulasan:

Ms. Kejupenyet berkata...

Good Luck..
Singgah dari GA yg sama dn follow
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-ucapan-hari-lahir-buat-si-lala.html

Mad Parihh berkata...

salam singgah dari segmen sama . selamat bersegmen :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-ucapan-hari-lahir-buat-si-lala.html