Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Khamis, 12 Mac 2015

tunggu mak balik :(

Assalam, hai blog :)

alhamdulillah, masih hidup walaupun perit di hati...

walaupun bangun2, tgk dapur,, tgk toilet, tgk bilik,ruang tamu...semua egt mak !

mak hidup lg, tapi mak xde kt rumah skrg, tak taulaaa ble mak balik :)

nona dan adik harapkan yg terbaikkk........... same2 dh tua, dh bole pike..., ape yg terbaek ! tlg laaa !

semenjak 08/03/2015 smpai hari ni , emak tak patah balik rumahhh >__<

mak dah nekad ke ? abah pun smer ! aku try jugak pujuk,wlaupun hati aku ni kecewa sgt dan
aku rase, air mata cm dh xde , kekecewaan dan kesdihan bersatu  :(    sgt not in mood ! !


YA ALLAH, SELAMATKAN KAMI ...... AMIN AMIN AMIN !
LEMBUTKAN HATI EMAK DAN ABAH UNTUK MENERIMA TEGURAN DAN
MEMILIH JALAN SELAMAT LAGI TERBAIK !!!!
BUKAKANLAH PINTU HATI MEREKA AGAR TERUS BERBAIK DAN
TIPUPKANLAH RASA RINDU, SAYANG UNTUK KEDUA DUA NYE, AMIN~


aku inginkan family bahagia namun aq tidak bole memaksa...    hmm...ok..hmm...ok...





NOTAHATI : AIRMATAKU SUDHA KERING

Tiada ulasan: