Tabha dalam memiliki kasih sayang
DISEMBER 2017 !!

Rabu, 4 Mac 2015

i love GOOD NEWS ! ohhoiii

Assalamualaikum. hai belog, hai readers,, (klu ado)

alhamdulillah for yesterday, old story and todayyyy, inshaALLAH !

saya sangat TERUJA sgt ! sgt taww !

haha, pasal pe... pasal ni laaa..

"HI NONA,  BOSS BAGI LEAVE HARI ISNIN TAPI GAJI U TETAP JALAN , " 

whattt??? adakah itu ohsemmmm ??

yeahhhhh, of courseee okayhhhh ! ohcemmm nyeee, i loikee loikeeee  !
tiga kali baca okeh, emmm....memg tak dapat bonus, ye...maybe next time tapi dapat cuti pun dah rasa camm ya ampunnn, NIKMAT nyaa mashaALLAHHHHH !

TAPI tak bgtau family dulu...let senyap2 duluuuu~ say cintakan good news sebegini , bukan setakat suke je dah, ni dh sampai CINTA , mak oiii nona, mcm tak pernah cutii kan >__<

ok,ok,,japp.... dah kenapa ea dapat LEAVE tak memasal???

hihii...ini adalah disebabkan BIRTHDAY  aku jatohh padaaaa 08 MARCH , it is SUNDAY, AHAD, yaumulahad!!!!  *****

bestnyeee..sebelum g keja tadi,, 20 minit sebelum g koje, boss dah say HI , tak penahhh2, and mcm tetibe.....

aku egt ade la tuu nak suh g rumah dy kee... g mane2 laaa kan..untuk amek koje, TAK KU SANGKA..awal gile bagi tauu good news ! time aku nulis entry ni, baru hari RABU okehh, cuti tu isnin mgu depan, huuuuuuu, awal sgt ni,hahaha!



hhaaihhh, semangat nyeee pikir nak buat ape hr isnin tu..yes....even satu hari leave...sbb ahad memg dah cutiiiii ~ hehee... so i have TWO DAYS cuti ... pastu dy tnye keje ke sabtu tu, memula cm x nak keja..biar dapat 3 HARI TERUS !

tapi..bile pikir balik.... tak yah dulu laaaaa...HALF DAY je pon keje awokkk nona oi ! kalau hari sabtu tuu lmbt tdoq....  ahad nanti qada tdor , sebab biasenye, petang baru celebrate ngn family..inshaALLAH...
lagiipun..hari ahad, bebudak sekolaaa..yes, adik aku sekolaaaa lg... PT 3 THIS YEAR..ohoi..*hrp buat terbaik*.....hoohoo..

ok.sambung..hehe..birthday aku tuu..bukan celebrate sgt, setakat keluar..tgk2 brg..g makan kee...kan....

*nak tambah shawl lagiii * adehh duit.....hahaha

okeh laa..tu je nk share wahai belog, keja ni kena buat betol2, dah dpt LEAVE kannn >__<













notahati : please, do your budget untuk bulan ni * smgt dan excited * inshaALLAH












2 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

wah..seronoknya

bb_nona berkata...

a ah, seronok...hehehe @siti