Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Ahad, 7 Julai 2013

registration ENACTUS EXPOSITION2013..! tp aku balik JOHOR!! hope ALLAH EASE EVERYTHING..amin !

assalamualaiakum...alhamdulillah..masih hidup..masih brPeluang to see what happen..while exposition is held at PWTC........................

OK,aku BALIKK Johor hari niiii .sbb,.hmm....IN SHA ALLAH.ESOK KE..SELASA KE...AKU NK P CEK TELINGA japp....,nanti lau dh PUASA RAMADAN, TAK SEMPAT lakk nak buat.....hehehe..due to my muet listening and others is on  2o July2013, TIME PUASE, SO..WAJIB kauu aku buatt........SEDIH SGT sbb tak dpt pegi tp tentu ade hikmah nye kan ! in sha ALLAH.........

#YA ALLAH, tenangkan hati kami semua ENACTUS team from UniKL MICET n MIAT  untuk lakukan yg terbaik serta memuaskan.....especially presenters (abg kcik,bang hisyam, syazwan, daus, and shahira).........instructor,,zaty tu,,, team annual report, team teknikal dan.................
SEJUKKANLAH MATA SERTA HATI,SERTA MINDA JUDGES yg ada spnjg hari tu untuk menerima presentation kami ..., dan setuju dgn segala Question and answer yg disediakan,....

YA ALLAH yg maha PENYAYANG, kurniakan rezeki tersebut buat kami...kami cuba yg terbaikkk  !!!! aku yakin padaMU,sesungguhnya, kami tak dapat melawan kuasaMU,tp kami mahu usaha  mengejar rezekiMU...............luaskan rezekii kamii ya rabb.untuk sampai ke semifinal dan terus ke final...berilah kami pelunag itu, tahun ni YA ALLAH...dalm EMNE 2013 nii..amiin ..aminn ya rabb !!!


#sape2 singgahhh sini.tlg doakan ye................sebulan gk brkampung kt MICET nii..hehehehHOPEFULLY sgt ni haaaa,,#

Tiada ulasan: