Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Isnin, 25 Februari 2013

1st GA BY NANA - Spontaneous Picture

assalam.hye,okeh,syukur,masoh ok2..walau otak dh penat ..berfikir...seharian.. *sgt* hee~
dh lme x join,skrg aku nk JOIN ~join ni laa..GA2...di mane,klu ade rezeki,aku akn loncat2~kalau xde,aku akn try again !! # hehe#
NOW, gambo yg  agak SPONTAN yg aku suka........ialah gmbr inii....*suddenly aku SEBAK di dada*



this  is gmbo  yg maybe nmpk cm yase2 kan.kan..........

tp klu nk tahu,, ade story menarik di sebaliknyoo !!~ huhuu

ok,,cengginii :: aku as project manager untk program pd hri itu, ke sane sini,tepon siape2 yg x smpai lg,yg x settle ag...haha~.~

lepas tu ...time nk jalan2 pusing sne sini sambil tepon *bz amat betul* ...tibe2..kak mun tarikk...haa..tu diaa...itu bukn pegang hp sje2 n bergaya sje dgn phone okehh...time tu nga tunggu org angkt kol lettew x silap......

tetiberr,,x masal2... kak mun..yg sebelah tu... dy tarik aku..upz,,lg sikit nk trjatuhh..tp sempat cover jap..bg lepas amek gmbo dluu..truss senyuumm and gitulahh gayanye :)

ape pn keadaan, aku msti trus trsyum lau dh tahu org tu nk amek gmbo, lalalaaa *lau mood okayhh laaa *

#lepas dh 1 pic, trgoyng2 jugk laa lututt...huk3...tp xdelah cramp bagaii...hoho,,thanks kak mun ats segala jasa awokk !!~.~

okehhh,bg yg trbce .trnmpk CONTEST nii,jom joiinnn !!!
ni link nyerr~.~ 14MAC 2013 dh  HABIS tawww!!!


dh  CUKOP rase nye,cukup la tu, nk study for QUIZZES AND TESTS ..!! *AMAT  DAHSYAT*


bubye# loveyou# happy day# hope ade rezeki,in sha ALLAH#



1 ulasan:

Amalina Ali berkata...

ALL THE BEST!!

-MHZ-