Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Sabtu, 10 November 2012

amanat yang perlu dismpaikan~

assalamualaikum,dan hye,dan hellow! alhamdulillah,masih hidupp,walau,,ade batuk2 sikitt,,,
smg final nnti,,betul2 sembuhh ye !! hehe

fine laa,,,study week telah pun tiba,tp,hari ini,aku mahu bercuti,rehat2 dlu,btul ke leh rehat??sebab,aku wakil family ku ke sana,,,,,,ye,,aku seorg wakil drpd  fmily en.sani ~

seronokk,,aku punye hidup kn,,sering je expose ngn semuaa tuhh,, ade skali tuh,ikut nenekk..g uma sedaaar kawen,,,yer,,,aku dtg as wakil fmily en sanii..
then,,,ke selangorrr...juge yg same....
klu dlu,form 1 lg, en sani dh lepaskn sy ke asrama,,,btul ke sy leh berdikarrii?? hohoo~

till form 5, ilmu kucari hingga ke Melaka....
.jujurnya, aku fail lesen brpe kalii da...~ tp...disebabkn selalu dpt support oleh fmily,,,aku gigih jugk laaa amek lg,,,walau kt sne sorg2,,,yelaa..kwn2 byk nye dh hbis amek lesen,,,,,,disebabkn aku nii,,,ex-PLKN,,heee,,so,,kwn2 yg dekat,,rmi dh amek lesennn time uhh..hehe ..

mungkin sebab aku tahu aku anakk sulung., cucu emass(kdg2,bukn sellaluu,,huhu),,so then, aku kena buat  something dgn elok2~ ,,dont make my fear overcome me ~
AYAT PENEGAS di situuu :)

tetibe,gmbo AKU G KEM JPAM lakk yg KUA~

ok lahh,,diharapkn perjalanan hr ni,selamat,sihat walafiat semuaanyaaa,,,dan esokk...esokkk,,smg bahagiaaaa laaa harpnye,,,aku kena smpaikan AMANAT  nii,,abah suruhh,,klu x ,,kena cepukk ngn emak syg !!! huhuhauaa,,,k,that's all..nk jemur bajuuuuuuuuu~~

nk bekpess,,,laporr,,nk ape lg ea..haa,,nk verangan jap..hhee,,(tutorial tudung laa,,ape laaa..ayaakk!!)


notahatii :: kan kukejar yg ituuuu,,,please, be nice to me, gentle for me,,and ILOVEYOU,,(bukan repekan nii,,seriousss ni,,hhuohho >>___<<

Tiada ulasan: