Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Ahad, 12 Ogos 2012

Giveaway "Saya Nak Duit Raya" By Wawa

pagi2 dah terSENYUM..,
hoi2...ASSALAMUALAIKUM !
 
heee..alhamdulillah..masih diberi NYAWA..
and CHANCE nk JOIN GA iniii..ni GA first setelah  lame aku  x  UPDATE BLOG..haha, tuan pgnjur??
BAHAGIA x? heeee  ^__< 
*sila scroll ke bwh...untuk entrii lainn..bcoz..this is ENTRI MELEKAT..i daaa gAm KETAT2..! NGEE..*
 DUE DATE : 11 OGOS 2012.. cpt joiinn~

nengokk2!!!
cute bebenorr  kaann?!
///SEBAB NONA SUKA PINK///
ha haa~.~ape yg piink je...memey ILOVE..!
so, jgn try2 KUTOK PINK ok!
._____________.

DI SINI....khas untuk blogger yg brname WAWA: (x tau laa hang pgkat adik ka..kakak kaa..
or..sme je ngn nonaa..heee..)

1. hye ! slmt berkenalaann ! pink loverrr..  LIKE ME..^__<
2. sEm0Ga bahaagiaaa...! dan dipermudah URUSAN...
3. hope jdik laahh blogger yg SUKSES DAN SEMUA SAYANG !


okeh,intro settle..! ha haa

WAWA ! LAGUKAN PANTUN niyy skrg !
ade blogger namenye WAWA,
bwt GA ;;''SAYA NAK DUET RAYA'' ,

Ramadan kan pergi ,Ssyawal kn menjelma..,
masa yg dinanntii..., ''duit rye'' untuk SAYA ..!!!
kn WAWA?!  ^__^
okehh...meh usha2 hadiiahh...bg FEEL NK JOIN..! rmaai2 joiin kann syiokkk wo00ii!!!
REZEKI ado....sure2 laahhh hadiah sume KITA NYERRrrr.. >___<
 klik SINI,,, or BANNER COMEY kt atsss tuhhh kalau nk tgk hadiah...and terus join laaahh!
aku bgtau hangpaa yg dtg singgah my blog....
CARA PEMILIHAN PEMENANG ADE  TIGA CARA..pasaii tuhh, aku SUDI2 nk JOIN..hikhokkhihii!! #senon0oooohh lerr ckiitt#
hukzz..,thats all...,
TAG TO :  
  • queenpink
  • SAPE2 BLOGGER YG DTG...KALAU X BLOGGER PON..CRI2 LAHH ORG YG ADE BLOG..untukk joIInn..hhaa..@#!@^*  untukk diaaa.., heyy ! *&^
ME,
NOTAHATI :: YA ALLAH, KUATKAN DAKU..amiin !
menangkaannnn  aku..untuk GA inii..aku berseraahh pd MU..!






4 ulasan:

Wawan Gunawan berkata...

Kunjungan pertama di blog ini, tolong dilike ya, artikel yg menarik semoga makin rame pagenya :)

Btw temen2, mungkin temen2 disini ada yg dah pernah nyobain game online MMORPG PUTRA LANGIT ??, jadi gini aku baru-baru ini main game gokil keren ini neh - PUTRA LANGIT ONLINE - dah nyobain wa waktu itu pas masa alpha test gameplay-nya addicted banget loh banyak fitur menarik, klo mo tau lebih lanjut masuk aja fanspagenya di -> http://www.facebook.com/putralangit.online, dan MICROSITE-nya => http://putralangit.capple.net/microsite/ , game ini diangkat dari komik terkenal TONY WONG "LEGENDA PUTRA LANGIT" yang terkenal itu loh, cekidot aja biar lebih jelasnya di link2 yg ane kasih klo suka jangan lupa di like yo

nanakimie berkata...

tag nona:)

http://nanakimie.blogspot.com/2012/08/saya-nak-hadiah-raya-dari-lieya-syaira.html

Wawa Choc berkata...

Pemenang sudah diumukan. Jom tengok sapa yang menang~

http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/08/senarai-pemenang-giveaway-saya-nak-duit.html

Wawa Choc berkata...

ye kna emelkn detail jgk....