Tabha dalam memiliki kasih sayang
DISEMBER 2017 !!

Jumaat, 6 Januari 2012

Contest My Top Referral by Amira Studio

**sticky post until 31 disember 2011**
as salam ddaaannn haaaiii sumerrr !!

“Barangsiapa yang tidak berbelas kasih niscaya tidak akan dibelaskasihi.” (HR. al-Bukhari dan Muslim)

HIDUNG DY TAK SAKIT  kE !!

erm..aku??!..selsema sudehh..!!
tp.alhamdulillaahh..masihh hiduppp !!

syg blog ! apemcm hr nihh??!!

heeee..mcm nyawa kn blog nihh...
ermmmm..mulakan hari2 mu..dgn SENYUMAN..
walauu byk ujiian..byk dugaan..byk cbrn...
KITA SEBAGAI MANUSIA HARUS TABAH !!

im repeat..BE STRONG DEAR !

ckp kt diiri sndiiriii..ckp kt kamoo jugaak taw !!

ALLAH ITU MAHA ADIL DAN PENYAYANG..
maka..yakinlaahh...

wiink3...meh !now.., aku nk lncrkn GA !! yahuuww!! ade yg nk JOIN kewW??

hadiiahh??hehee..secreto..oppss~
buknlaahh..ekcelii..aku nak AJAK RAMAI2 JOIN INI..:

✿Jom Join✿


ahaaaaaa......sape taak naakk!! PINK meyhh..tp..sebenonyerrr...

nmpk taaak liplapliplaaap BANNER tuhhhh !!
RM 100 woooooiiitttt!!
duet MALAYSIA..... I LIKE woo...mcm2 nk bwt ~hik4
KELIK CEPAT

sementara masa masihh ade..ayuhlaahhh JOIN wehh...~

kalau mng..tk rugii ape2..
kalau tk mng...rugii hadiiaah jepp..kiih4..~
Image Detail
haaaa.... ADE PAHAM?? JOIN LAAHH ok !
 Ya Allah, Perbaikilah AGAMAku untukku yg mana ia merupakan penjaga perkaraku. Perbaikilah DUNIAku yg di dalamnya terdapat kehidupanku. Perbaikilah AKHIRATku untukku yg di dalamnya terdapat tempat kembaliku. Jadikanlah HIDUP ku sebagai tambahan untukku dalam setiap kebaikan, serta jadikanlah MATI ku sebagai istirahat untukku dari segala keburukan


SEBELUM MNGUNDUR DIRI DAN MANGAUM MNCARII GA2  LEN..AKU NK SHARE SESUATU..rugii laahh sticky post tk share ape2 kn??! heheee..ayuhhh!!:)


 JOM TGK BENDA2 MENARIK PERHATIANKU SYG !
sape sedang stresss??


nampak piic nih gerak2 taaakk?? mknenyer..anda stress !

2.~''KISAH CINTA SEJATI SEEKOR BURUNG..SWEET TAW !--


3.lg satu hal...sesape penah tgk baby??hati2 kalau terkena badi..KLIK ANGER..!

 

 Image Detail

4.HOTEL NIH MENARIK..TP..YG INI??!!

..AHAAA....hehee..tuh je dulu...ape2 pun..ENJOY UR DAY ok

sayangilah sebuah perkenalan kerana di situ ada kenangan
kenangilah sebuah perhubungan kerana di situ ada kerinduan
hargailah kedua-duanya kerana ia rahmat Tuhan...;) 
aku ragu dengan dia ,aku resah dengannya karena kasihnya tidak nampak ,karena sayangnya samar,,haruskah aku menyapa untuk mengetahui kepastiannya????….aku bimbang ,aku tidak bisa menyapa,aku tidak bisa menghampirinya,biarkanlah sayang ini lenyap dan pergi seperti dia yang pergi dan berlalu begitu saja dariku….
 a Allah, jauhkan hati ini dari segala kebusukan hati. Berikan kepada kami kebahagiaan seperti nikmat yang Engkau berikan kepada hamba-hamba-Mu yang shalih. Berikan kepada kami kesanggupan rendah hati dan kenikmatan beramal dengan tulus dan ikhlas. Wahai Allah, hanya Engkaulah tumpuan harapan kami, kepada-Mulah kembalinya segala urusan, terimalah amal-amal kami.
 notahati: YA ALLAH..KUATKAN HATIKU..KAYAKAN AKU..SENANGKANLAH AKU..MAAFKAN AKU...amiin^____^

5 ulasan:

✿Ummi Myra✿ berkata...

terima kasih kerana sudi menyertai contest yang dianjurkan oleh Amira Studio. Semoga ikatan ukhwah diantara blogger semakin bertambah erat, semoga sentiasa success dalam apa yang diceburi, salam ukhwah :) good luck dear.:)

baby berkata...

okay..same2..no probs laahh..hehee:)

amiin..uhuwah smkiin erat ye...
thanks taw...

lieya syaira berkata...

good luck for ur contest. =)

baby berkata...

thanx taw !

zahidahwahid berkata...

good luck!!!