Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Sabtu, 17 September 2011

Wanita2u 2nd Giveaway

assalamm and hye..selamat sejaahteraa yerr...
kiihh3..~


erm....today..i would like to join this..i'm intereted with this perfume wo0o...
so..this is sticky post..hehee..
pliszz read until da end..if wanna joiin..,klick at da piic...ok??
if tk klikk pic bawah nihh...KLIK SAYA DI CNIY..

haaa...this is perfume..!
waahhh banyak unsur2 pink meyhhh..
nih yg wt gua ekcited nak hamek je..nak laahh..naklaahhh.....

huhu..~

well3...jom bce iniAYAT2 TERBAIK DARI PENGANJUR INI...::


Ramai cakap macam nak makan je perfume ni sbb baunya yang fruity, floody & floral. Mmg sedap sangat baunya & yang penting tahan lama. :) Dari jauh dah dapat bau perfume ni walaupun hanya spray sedikit sahaja. Wahhh, mesti tak sabar nak grab hadiah ni kan? :D 

Apa yang anda perlu/boleh buat simple sahaja iaitu:

  1. Blogger 
  • Jadi follower blog Wanita2u. Skip jika anda sudah jadi follower.
  • Buat simple post mengenai giveaway ini dengan kata-kata anda sendiri. Anda boleh menambah atau menggunakan banner di atas dan salin syarat-syaratnya.
  • Anda perlu letakkan url post ini ke dalam blog post anda.
  • Buat sticky post mengenai giveaway ini sehingga 17 September 2011.
     2.  Facebook
  • Like page Wanita2uSkip jika anda sudah like.
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Wanita2u. 
     3.Twitter
  • Follow kakfash on twitter. Skip jika anda sudah follow.
  • Retweet post ini (seperti gambar di sebelah) dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "RT @kakfash". 
Senang bukan? :) Harap-harap ada lah yang sudi join. 

Setiap penyertaan berikan detail tersebut di ruangan komen di bawah : 
  • Follower ID & blog post url link
  • Facebook nickname

  • Twitter username

  • HEHEE....
    okies..mcm2kn??

    erm..ape2pun..haku tetaap sokong blogger2 yg wt GA...erm...ade GA lg x??
    if sempaat kn3...haku join laahh...
    if not...haku tgk dan bior jolaahhh...
    ngeeyh3...~

    erm...that's oll...
    so..spe2 yg usha cniiy..mmg jumper la post nih until 17 SPTMBER  JE...ok dedokiee?...huhuuuu..~

    ahaa...KLIK SINI JE PUN BOLEH..


    1 ulasan:

    pengemis Cinta~ berkata...

    wah.gudluck tayam..da berubah suasana belognya.da lama pc tak jejak..huhu;0