Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Jumaat, 24 Jun 2011

Giveaway 1k

assalam..and hyeps3..!!hekkhehee.alhamdulillah..hidpp agi aku kt duniia niihhh..
okayh..meh..aku tak moh lewat2 ckp benda niih..tak sabo2 dh..kui3
tgk tajuk pon tahu kan3?!!..wo0o...hadiiaahhh lumayan wehh
KLIK BANNER CPAT OR HERE..!

alalaaa..cute lol..cute glew3!!! OMGeee...ngeeeyyh! cute kan3?! baek ckap dgn nada yg gediik skrg!!

haaa..nak tahu tak apekebenda GA niih??!!
okayh..cite jap..zasssszz~
akumarahkalaukamukata PINK GEDIK dn HODOH!
  • TUAN blogg niih suke gilew pink colour...weh..mcm aku maaa...tgk la aku nye blog yg tak seberape niih..mmg suke sgt ngn wrne piink..sape beranii ckp piink to HODOH?..eeyh...ni mmg nk kne..moh jumpe aku..kita settle down...huh~hik3
  •  
  • hitam2 star kt luar tuh hanya menunujukkan bintang2 impiian aku dlm hidup..nanti ade time lain aku mahu tukar itu bckground jdiik pink yg betol2 NICE PINK lorrh ..hoh0hhhhh  ==========================
  •  lg satu hal aku joiin ini dan mahu sgt ramai2 joiin sebabb....haadiiiaah yg ade BEST2 plus SYOK2 gituh do0ngg...cayaalaah weh !! tak rugii lu masuk~
  •  
  • and last skali..aku memang sokong blogger2 di MALAYSIA..dn aku haraap..ade jugak yg nk sokong aku..
  •  
  • selingaan jap..sokongg la aku !!lg2 yg niih..PLIS KLIK LIKE k dear..siniiiy kemudiian ini
  •  
haaa..that's all...ape yg pentiing..!! usha dulu...lepas tuh...JOiin JE..tak payah pike2 pnjg..~

review segmen dulu:-
GRAND PRIZE
2helai dress from stuffy2u.Com
[boleh pilih yang mane berkenan kecuali baju kurung,kasut dan barangan yang dijual bagi pihak]
Perfume Kaloo  liliblue
Make Over blog
[Fiza akan design ikut selera pemenang ^__^]
1 DVD+R
1Langkawi Keychain

SECOND PRIZE
One dress from Stuffy2u.Com
[boleh pilih yang mane berkenan kecuali baju kurung,kasut dan barangan yang dijual bagi pihak]
Free Header and Watermark 
[Fiza akan design ikut selera pemenang ^__^]
2DVD+R

THIRD PRIZE
One dress from Stuffy2u.Com
[boleh pilih yang mane berkenan kecuali baju kurung,kasut dan barangan yang dijual bagi pihak]
1DVD+R
1Langkawi keychain

ahaa..juling2 dh mata awk tuh!!! ngeyh3~ baru niih..ade lg laa..tgk blog cik ni dulu ye syg!
 

 bolehla nak rasuah awak..kih3*

daah..stop here...
lg satu..ingaat niih!!
due=24June2011-8Julai 2011
 
 
p/s: jum joiin aku nye bloggliist PICIT BUTTON LAMAN UTAMA K DEAR~

3 ulasan:

Azhafizah[フィザ] berkata...

entry passed!
thanks for joined this GA
gudluck
^_^

baby berkata...

okayh..welcome..hehe..pssed yerr

baby berkata...

okayh..welcome..hehe..pssed yerr